Rosendalspasta

 
 

 
Recept:
1st kycklingfilé/person, strimlas och steks hastigt (krydda med salt och peppar)
Penne rigate pasta, kokas 9 minuter


Såsen:
4 dl grädde
3 msk pesto
1 tsk sambaolek
2 dl skurna soltorkade tomater i olja

Koka ihop och smaka av

Blanda sedan i pastan och kycklingen tillsammans med såsen, toppa med parmesan och sen, tadaaa!

                                                                                                                                            

Idag gjorde jag Rosendalspastan själv (den jag åt hos Stephanie och Kristian i fredags).
Olivers betyg var: "skulle inte bli besviken om jag fick det här på restaurang". Vilket känns som ett väldigt bra betyg!

Tips till er, det är verkligen huuuur gott som helst!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0