Just nu



 
Jag vet att det bara är hundbilder här just nu men detta är vad vi gör just nu, varvar 5 minuters vila, 5 minuters extrembus. Hon är så härlig och det var typ de skönaste jag gjort att gå ut imorse i morgonkylan och rasta henne.
Så skönt ute i höstluften!

Nattgäst


 

Idag har vi en nattgäst här hemma. Älskade lilla Tessy! Det ska verkligen bli spännande att se hur natten går men än så länge har hon skött sig exemplaristk (peppar peppar ta i trä). Så mysigt med ett litet liv här, hon är verkligen världens mysigaste också. Men just nu känns mina skaffa-egen-hund-behov stillade. Det räcker med den här lilla rackaren Dessutom, kan jag älska någon annan hund lika mycket? Tror knappast det.

Starstruck


Varning för att folk tycker jag är larvig nu...

Men alla har väl någon kändis man känner att man verkligen vill träffa innan man dör eller likannde. Hannah & Amanda är just sånna för mig. Önskar ofta att jag var i deras ålder och fick vara deras bästa vän (eller bara enkelt deras syster). Blev helt paff idag när jag såg att "Hannahwidell har gillat ditt foto", min tanke var "det känns bekant, och 2 sekunder senare "MEN SHIT DET ÄR JU HANNAH!!" Sen kommer Amanda och då dog jag smått inombord. Älskar Amanda (hannah också) men jag känner mig mest lik Amanda. När jag är ledsen, när jag är glad, när jag funderar, när jag städar, när jag åker bil, när jag sminkar mig, då är dom i mina lurar (japp jag lyssnar på avsnitt flera gånger). Åh jag känner mig så lyckligt nu! 

Middagsparty av Hannah & Amanda



 
Lyckan i att hitta den här i brevlådan. Underbara människor. Så vackra & så kloka och som grädde på moset, så galet duktiga på det dom gör. Finns inga härligare människor i denna värld tror jag. Har sen innan deras kokbok "En magisk sommar" och jag älskar att bläddra i den (väldigt dålig på mat så brukar inte laga efter kokbok). Har precis kollat igenom varenda sida i denna vackra bok och jag skulle ljuga om det inte pirrade lite i magen för varje sida. Helt otroligt vacker. Vill ha middagsparty varje dag!

Middag á la Mathilda




Detta är en klassiker, delux. TACOS! Har verkligen fått dille på mini-skalen på bilden. SÅ GOTT! Dom stora är ju helt värdelösa och går inte äta, men dessa, mmhm. Letar även efter dom nya mjuka skalen från old el paso, men det verkar vara omöjligt att hitta här i Skaraborg? Jag tänker dock inte sluta leta förens jag hittat dom, om jag så ska åka land och rike! 

Glassplitter

 
Måndagmorgon. Startar...sämst? Tröttare än tröttast när jag vaknar men tänker att: "Lika bra jag går upp nu så hinner jag städa lite innan jag åker till stan med Anna.." Började byta sängkläder och mitt i det kommer jag på den briljanta idén att "jag ska vädra lite också, det gör gott!" 5 sekunder senare.... har jag av misstag råkat putta ner min minivas i golvet = glassplitter på hela sovrumsgolvet... 

Varför är jag alltid så klumpig? Jag förstår inte.. Det känns som att någon vill jävlas med mig konstant och jag blir så arg. Sover med en T-shirt nu för tiden för att jag fryser så (tycker det är väldigt kallt i vår lägenhet) och lika så igår, somnar jag med en tröja, men vaknar utan? Jag skulle ju aldrig med vilja ta av mig tröjan när jag fryser? OCh i förrgår natt var jag uppe och vandrade.. gick på toa osv. VA?! Det här är ju inte jag. Vem har jag blivit dom senaste dygnen?

 

Söndag

Idag har vi haft en standard-söndag. Vilket innebär en visit hos lilltjejen. Först var vi dock i Skövde och fixade det sista inför min halloweenutklädnad. Tror den kommer bli riktigt bra (hoppas det, annars blir den en epicfail, vilket skulle vara lite pin). Skönt att ha allt sånt fixat, tror verkligen det kommer bli en toppenfest.

Sen åkte vi hem till lilltjejen som sagt, hon är ju verkligen de finaste jag skådat.
Idag ville hon dock bara leka med sin pappa och sova.. men vi har många år på oss att mysa.
 
Bilder från igår
 


Livet

Är så kluven. Kluven på livet. Funderar på vad jag ska göra mitt liv och för ett par veckor sedan kom jag över en PR-assistent kurs. Älskade min praktik som projektassistent på banken och känner verkligen att det är något jag skulle kunna tänka mig att arbeta med i framtiden. 

Problemet: Jag är snål. Utbildningen kostar 16 880:-, är i Stockholm 1 dag i veckan och tänker då givetvis pendla = dyrt. 

Om jag bara kunde få en liten inblick i framtiden om att jag skulle få ett jobb inom detta när jag är klar och tjäna mycket pengar, då hade det varit ett enkelt beslut. Att jag hade vetat att det vore värt det. Men det är väl det som är livet? Att man lär sig av sina misstag..
 
Vilka i-landsproblem man har.. men just nu känns detta störst i världen för mitt huvud. SÅ mycket som snurrar där inne. 
 
 

Min prinsessa


 
Imorse åkte jag till Karlsborg för att gå på klädbytardagen med Stephanie. Jag tog i typ 2 plagg innan jag ville kräkas. Kan bara inte köpa andras kläder (när jag inte vet vems det är då). Det går inte. Efter det åkte jag hem till mamma för att invänta ett kvällspass på jobbet. Lilltjejen hade växt och var överallt och ingenstans. Det var vääääldigt svårt att få en bild som inte var suddig på sessan, men gud så gosig hon är. 

Middag och bubbel

 
 
Här har ni min torsdag. Lyxtorsdag om jag får säga det själv, detta hör verkligen inte till vår vardag. Men just idag har vi firat. Firat att min kärlek fått fastanställning, vilket jag tycker är väldigt roligt och han är verkligen värd det. Så dagen till ära öppnade vi en cava! SÅ härligt avslut på en vanliga grå torsdag.

Halloween is coming!


Nästa vecka är det Halloweenfest här i Tibro. Är sjukt taggad. Har längtat efter att få klä ut mig ganska länge nu och när tillfället kom tog jag min (vad jag tycker, ganska briljanta idé) till utklädnad. Vad jag ska vara får ni veta nästa vecka. Här är i alla fall en sneak peak. 

Min klädkammare


Här är en inblick i min klädkammare. Den är inte det finaste, men den är nog mitt favoritrum i hela lägenheten. Ibland kan jag gå in där, sätta mig på golvet och bara filosifera Älskar att ha ett helt eget rum!

Lunch


Dagens lunch. Älskar lövbiff och pommes med persiljesmör. SÅ enkelt och så gott!
(kanske för att de är en av få rätter jag kan laga, haha)

Mitt vardagsrum





 
 
En del utav mitt vardagsrum. Är dock väldigt sugen på att byta ut kuddarna til en svart en vit och en gul (den gula med elefanter från svenskt tenn).

Vill ha!


Tycker såååå mycket om dom här kopparna. Väldigt simpla men ändå så härliga. Handmålade desutom.
Ligger helt klart på min vill-ha lista! 


Även det här grytunderlägget med världens finaste stad ligger mig varmt om hjärtat. Otippat va? ;)
 

Lördag

Här ekar det tomt! Detta beror på att jag har jobbat hela helgen + tränat och varit på kalas. 
Jobbade till 10 igår, sen mötte jag upp Maja på gymmet och tränade lite och det vill jag säga, det känns i magen.
BIG TIME alltså.


Sen åkte jag hem och vilade upp mig inför Olivers underbara mormors kalas. Tänk att det är ett helt år sedan vi var i Turkiet på det vackraste och härligaste stället jag någonsin varit på. 5-stjärnigt lyxhotell med 12.000 m2 pool, spa, gym, bowling, klubb, 12st barer, middagar med helt sjuka mängder mat. Då mådde man! Ska jag någonsin mer tillbaka till Turkiet så är det defenetivt dit! Resten av Turkiet känner jag mig klar med.

 Med rosett i håret var jag kalasredo!

Kom hem vid 22 tiden igår och då var det bara bums i säng då jag skulle jobba kl 7 imorse igen.
Det känns helt galet att gå upp när det fortfarande är mörkt ute.

Mitt kök


 
Fortsätter rundturen i mitt kök. Var tvungen att ta kort på vappelinos plats!
Sååå mysigt att se dom står där och vänta på henne. 

Mina favoritpoddar!



Det här är mina favoritpoddar. Alla dessa poddar ger mig något på olika sätt. 
Min absoluta favorit är givetvis fredagspodden. Älskar Hannah & Amanda! Önskar att jag var 10 år äldre och bästa kompis med dessa systrar. DET vore drömmen. 

(Michaela & Dasha's kärlekspodd är underbar också, men har nu lagt av så tog ej med dem på "mina favoritpoddar"-listan. Har ni inte lyssnat på den så har ni 60 gamla avsnitt som ligger och väntar på er)

Delicato


 
Idag har Oliver varit hundvakt åt Tessy för att mamma haft ärenden i Lidköping. Ska inte sticka under stolen med att jag blev överlycklig när vi fick en sån här burk av henne. Är verkligen en sockerpundare ut i fingerspetsarna och det är inget jag vill vara.. men..... Det är ju så gott!

Idag skiner solen och att mötas av världens gulligaste hund när man öppnar dörren gjorde bara denna fredag ännu härligare. Blev dock besviken när jag enbart fick 3 minuter egentid med Vappelino.. men det kommer fler dagar. Åh vad jag älskar denna hund. När jag tänker på att hon ska bli en stor hund hugger det bokastavligt talat i mitt hjärta (japp, jag är sjuk i huvudet som ens tänker på de nu).
 

Fynd!

 
Idag har vi gjort ett fynd. Vi har pratat om att skaffa en kapselmaskin för att de delvis är snyggare än en kaffebryggare med även för att det är smidigare för att Oliver är den enda som dricker kaffe i detta hem, men gör det inte pga att det känns onödigt att sätta på en kanna när det bara är en person som ska dricka. 

Så igår när jag var inne på ICA Maxi i Skövde såg jag denna fina pingvinen för 249:- jag trodde inte på det och gick vidare. Ångrade mig hemma att jag inte frågat om detta pris stämde, så jag började kolla runt och det stämde! TVÅHUNDRAFÖRTIONIO KRONOR?! Bad min älskade moster Betty som skulle komma på lunch idag att svänga förbi och köpa en och sagt och gjort gjorde hon det. Bästa moster Betty.

Så nu kanske jag ska lära mig dricka kaffe? Testade en latte och de går nog ann med socker i men ... annars får det blir choklad för frökens del! 

Nya kameran

 
Idag låg denna i min brevlåda. Nu är det bara upp till bevis. Hoppas verkligen den håller måttet! Älskar att den har Wifi funktion också.

Samsung NX2000

Idag beställde jag en ny kamera. Tycker min stora systemkamera är ganska bökig att ta med mig, så köpte en kompaktsystemkamera istället. Kände och klämde lite på den i helgen när jag och Pappa var i Örebro men slog aldrig till, så gjorde de idag istället. Håller tummarna för att den är bra nu.

Annars idag har jag varit hemma i mölltorp. Jag och Olli åkte dit vid lunch och lagade mat åt min älskade mamma och sedan har jag och mamma varit nere hos Ingvor på kalas. Har nog ätit godaste desserten på länge. mhmmh. Mumma kademumma! 

Dagen efter


Åh herre min gud, vad jag älskar min vänner. Så satans roliga. Är otroligt tacksam för att jag fått just dom. Gårdagen började med förfest hos Rebecca sen gick vi ner till Bogrens. Hade sååååå roligt och det känns i kroppen idag. Tog mig en powernap på ca 3,5h nu på eftermiddagen och har näst intill precis vaknat. 

Två tippetoppen helger på rad. Nu mår man!

Utgång


Här sitter jag och väntar på att mina naglar ska torka. Tar ett glas rose i väntans tider och sen ska jag sminka mig och möta upp mina tjejer för utgång. Hoppas på en likabra utgång som förra helgen!

Tessy


 
Idag här den här tjejen varit hemma hos mig och busat. Så mysig. Det är mycket hund på mina sociala medier just nu men så är det av den enkla anledningen att jag tycker hon är väldigt fin och vi umgås nästintill varje dag.

Hon är verkligen familjens lilla skatt. Idag fick hon till och med egna hundskålar här på Kyrkogatan. Rosa såklart! Lilla prinsessan!

Önskelista


Jag är en sån person som hela året går och planerar min önskelista. Inga konstigheter. Här är några av de sakerna som ligger högst upp i år. (Jag förstår att jag inte kommer få detta, men man ska alltid önska sig de man tror sig vara värd har jag lärt mig, och jag tycker faktiskt att jag är det, hehe!)

Hur som haver, detta är väldigt mycket ögongodis för mig! 

9 Oktober

Vart ska jag börja? Väldigt mycket som snurrar i mitt huvud nu. Det var det även innan jag var iväg på en medial konsulation tidigare idag. Innan var de mest tankar om i fall att jag inbillat mig vissa saker, eller om de var så. Nu fick jag allt bekräftat och nu är det andra tankar som snurrar. Lyckotankar. Så skönt att få lite ordning där inne. 

Detta kan ju tyckas vara lite hokuspokus, och även jag tvivlar på sånt här ibland men samtidigt inte. Det var så spännande och härligt att vara där. Ville liksom inte riktigt gå där ifrån. Vet inte ritkigt vad jag ska säga med det här. Är för mycket för mig själv för att ens förstå vad som hänt idag. Kanske återkommer till det här ämnet någon annan gång när det lagt sig lite! 

Pirrig

 
 
 
 

Imorgon ska jag göra något jag aldrig trodde att jag någosnin skulle göra faktiskt. Alltid varit lite för feg för detta. Men med lite push från min mamma och lite andra anledningar så ska det ändå bli av. Ska bli spännande men är samtidigt pirrig. Gissa vad? Berättar mer imorgon!

Kalender


Igår kom min älskade kalender! Det är så fin och alldeles perfekt till storleken. Äntligen ska jag få lite koll på alla tankar i mitt huvud. I måndags tex TRIPPEL-bokade jag mig. Lovade alltså 3 olika personer olika saker. Där av känns detta som en riktigt bra investering. Nu gäller det bara att jag använder mig utav den!

Söndag




 
 
 
 
 
Lite bilder från i eftermiddags när vi var hos Lilleman för att fika och söndagsmysa.

Reunion

 
 


 





Vart ska jag börja? Finner inga ord. Fan vad jag älskar dom här, mina vänner. SÅ fantastiska. Det är något magiskt med människor som det kan gå år innan man träffar igen, och allt är som vanligt oavsett hur lång tid det gått. Det är sånna man ska hålla hårt i. 

Hade så kul igår. Allt började hos Maja som stog för förfest innan utgång på Bogrens.
Dansade så att träningvärken smög sig på idag, det är goda tecken på en lyckad kväll. 


Rosa Bandet


Älskar verkligen Oktober. Den rosa månaden. Jag är ganska dåliga på att skänka pengar i vanilga fall, men är det något jag alltid gör så är det att köpa rosa bandet. Jag tycker det är en fin sak och stödja och jag tycker det är roligt att till och med varor i butikerna blir rosa för att bidra. Blev ganska paff häromdagen när jag åkte till ICA här i Tibro och ALLA rosa bandet var slut. Blev så lycklig då. Det är ju inte bara en bra sak, utan väldigt fint!

Personlig Almanacka

 
När jag diskar lyssnar jag alltid på en podd. Idag blev det Mathilda & Andreas blogpod och ämnet var prioriteringar. De pratade om hur de tycker man ska prioritera i vardagen med skola och jobb osv. Deras nyckel var att planera långt i förväg i en almanacka. Jag köpte en Almanacka i början av året för att underlätta för mig själv, men den har liksom inte riktigt kommit till användning. Så nu slog jag slag i saken och gjorde en personlig almanacka med egna bilder, och bestämde vilka färger, kolumner osv jag ville ha i den.

Det känns som att det kommer bli så mycket roligare med den och jag hoppas verkligen att den kommer till användning. Jagg är en person som ofta planerar i huvudet och blir de för mycket så blir det kaos och då ställer jag typ in allt. För att jag inte har koll. Så nu är det skärpning på den fronten (hoppas jag). Jag gjorde den på www.personligalmanacka.se och längtar verkligen tills jag får hem den. Om inte annat var den rolig att göra.

RSS 2.0