Tisdag

 
Idag vaknade jag vid tio utav att min mamma ringde och frågade om vi skulle åka och överraska Ingvor och Nisse med räkmackor, sagt och gjort. Älskar det stället. Brevik är verkligen ett litet paradis. Senare på eftermiddagen åkte jag in till stan för att fixa mina fransar hos Emelie. Älskar att vara där, SÅ skönt att bli ompysslad och snacka lite skit. Efter de blev de några timmars jobb och nu är det PH-time! 

Hemma hos mig


 
 
Lite sneak peaks från mitt kök.

Marc by Marc Jacobs

 
 
Min nya kärlek.

Måndag

 
Tjollahopp!

Här sitter jag, precis ätit. Alltså väldigt mätt och belåten. Idag stog det Korv och mos på menyn (så jäkla gott och underskattat). Det händer inte allt för ofta i den här familjen att det blir egenlagad mat, så när det väl händer, ja då är man stolt! 

Annars då? Jo jag skulle packa upp en lampa jag köpte för två veckor sedan men inte orkat ta med upp från bilen. Idag hände de i alla fall att den kom med upp till lägenheten och när jag packar upp den saknas det en del utav den. Om man blir besviken? Yepp.. Så imorgon ska jag ringa butiken för att fixa en ny.

Make up store

 
 
 

Nytt från Make up store

Michaela Forni

"Jag tror såhär... om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det.
Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det.
Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända.
Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl.
Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra.
Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet.
Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka.
Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara?
Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult. Var tacksam."

- Michaela Forni


3-års kalas


 
 
Förra veckan fyllde min lilla prins 3 år, och det firades givetsvis med buller och bång. Den dagen blev det ett par vändor till bokhandeln. Byggde inte bara en raket dagen till ära, utan gjorde även en "emedalj" (medalj) som direkt åkte in i finskåpet. Han är väldigt rolig den där lille. Utöver raket och medalj fick han även en blixten mcQueen elbil av mig och min pappa. Om han blev glad? JAPP.

Fredag!

 
 
 

 

I fredags när jag var ledig tog jag mig först till mamma för att hälsa på henne och valpen (älskar den där lilla så galet mycket) sen åkte jag vidare hem till Stephanie, där även min fina moster Betty var. De höll på att göra en 3-rätters lunch (hur lyxigt?) som jag halkade in på lite snyggt.

Sen blev de mys med lillemannen ett par timmar innan det var dags för dansmix på gymmet
(behöver jag säga att jag inte var bäst?). Efter ett väldigt roligt pass trots att jag var helt sjukt dålig, åkte jag hem till min man som stog och lagade mat och avslutade med en klassiker a la fredag, TACOS! 
 
 
 
 
 
 
 

Börjar om på nytt..

Skepp och hoj! 

Tänkte göra ett nytt försök med att ha en blogg. Saknar att skriva av mig, saknar att dokumentera saker jag gör och saknar bara hela grejen. So here we go! 

När jag slutade blogga så var mitt sista inlägg om att vi skulle flytta ihop. Jag och min Oliver. Sagt och gjort, och på denna tid jag varit ifrån bloggen har vi till och med hunnit flytta igen - till en större lägenhet, som ni högst troligt kommer få inblick av. Jag älskar inredning. De kommer in mycket nytt i detta hem och mitt nästa projekt är att spraya om en lampa till silver, men mer om det i ett annat inlägg!
 
 
 

RSS 2.0