Det lilla i det stora hela

 
Att bara göra om pyttelitte hemma kan göra mig nykär i vår lägenhet. Som den här hyllan jag har haft i mitt rum sen jag var 14-15 som jag vill spy på så ofta för att jag inte längre gillar den. Har jag börjat tycka om igen, inte älska, men tycka om.
 
Jag flyttade runt grejerna lite och tog bort och la till vissa saker. Jag blev supernöjd och nu känns det som en ny grej igen, och är det något jag älskar, är det att förnya mig när det gäller kläder/skor/inredning.

Senaste

 
Detta är vad jag har gjort senaste tiden förutom att jobba. En spontangrillning vid Bråbacka, ett stycke glas vin, en ben & jerr's för mycket och kalas för min underbara mamma som fyllde år i helgen! 

New love

(kassa bilder, men orkade faktiskt inte ta med kameran)
 
Älskar min nya klänning! Hur underbar är den inte? Älskar att jag känner mig så kunglig i den eller kanske snarare elegant är ordet jag söker. Hur som helst, älskar den oavsett!

Tiger of Sweden

 
När jag tappade min plånbok var de värsta för mig själva plånboken. Jag visste ingenstans den fortfarande såldes då de har kommit en ny version utav den jag hade, men tillslut efter mycket om och men hittade jag en sida med en kvar. Tack gud för det. Idag kom den i alla fall och jag ska älska den lika mycket som jag älskade den andra.
 
Dock tar det ett tag innan den blir så där fin och skön som den gamla, läder blir ju bättre med tiden. 

Nytt körkort

 
Imorse vaknade jag upp med halsont och mådde allmänt pissigt, så dagen har gått åt till att vila och göra ingenting. Nu ska jag snart dra in till stan för att ta ett nytt kort till mitt nya körkort (iom att min plånbok försvann i Stockholm). Sen är det dags för några timmars jobb igen innan jag kan åka hem till min underbara säng och världens bästa kille.

Midsommar

 
Hur sjukt är det inte att det redan har varit midsommar? Tiden bara springer i väg ifrån mig, vilket på ett sätt är väldigt skönt eftersom jag jobbar varje dag fram till 6:e juli, är ledig en dag och sen jobbar 2 veckor i sträck till innan jag äntligen får gå på semester en vecka.
 
Min midsommar var rolig. Vi började med att samlas hemma hos Julia & Mårten för att sedan cykla vidare till gamla IP för brännbollsmatcher. Min insats var väl minimal dock. Sedan cycklade vi ut mot SMU-Stugan där det på vägen var tipspromenad, och sen avslutades lekarna vid stugan med ölkubb. 
 
Efter lekarna var det jättegod middag, fest hela kvällen/natten som sen avslutades med korvgrillning. Det sistnämnada tycker jag är så jävla briljant. Grilla korv mitt i natten när man är som hungrigast. Älskar det.
 
För min del blev det en ganska tidig kväll då jag skulle upp och jobba på morgonen, men satan i gatan vad kul jag hade under kvällen. Dansade tills träningsvärken kom krypandes i min kropp och jag var genomsvettig. Lördagen spenderades som sagt delvis på jobb, men resten av dagen var jag bara med min kärlek. Så behövligt att bara vara med honom. 

Mocco



 
I söndags tog jag och Anna sovmorgon och en brunch på mocco i väntan på att tjejerna skulle vakna till liv efter en hård utekväll. När vi var proppmätta efter första tallriken får vi frågan om vi är redo för våra pannkakor. Herre min gud vad god och prisvärd brunch. Mätt som en plätt blev man också! 

Bilder 2.0

 
 
Summerburst dag 2! Best day in my life typ

Sixtyseven

 
Inte nog med att jag haft världens bästa helg i Stockholm med dom finaste tjejerna i Tibban, jag fick också sjukt snygga pjucks utav bästa pojkvännen. Älskar dom så mycket!

Bilder 1.1

 
Random bilder från Summerburst dag 1 / resan dit!

Bubbellunch i solen

 
I lördags gick vi ut för en frukost på stan. Vi hamnade på Strandvägen 1 och tog en bubbellunch i solen. Så härligt att bara sitta och titta ut över havet och ett stockholm i strålande solsken.
 
Mitt i allt kom x antal poliser och spärrade av vägen och 5 av hovets volvobilar swishar förbi, sen var det som om inget hänt. Allt stannade upp på 2 sekunder och var över på 2 sekunder.  Älskar det med stockholm (vad älskar jag inte med sthlm?).

Bilder 1.0





 
Alltså jag har haft sååååå kul denna helgen. Kan inte ens beskriva med ord hur bra den har varit och hur lycklig jag har varit. Detta är lätt top 3 helg i hela mitt liv. Älskade Stockholm, du gör mig aldrig besviken.
 
Här kommer lite bilder från våran "förfest" i fredags!

Marlene Birger

 
Under denna helg har jag lyckats bli av med min telefon och plånbok så jag fick helt enkelt leta upp närmaste teliabutik och köpa en ny. Hej då skattepengarna, kul att ni kom, ses snart igen...typ!
 
Men i alla fall ny nalle betyder nytt skal. Så jag åkte in till stan efter jobbet idag och köpte ett nytt skal. Har ju tidigare det svarta från Marlene Birger till 5:an, men det kan jag ju inte använda längre, och eftersom jag tog en vit/guld iPhone denna gången tyckte det var fräscht med ett beige skal denna gång.

HTL















Det första jag gjorde när jag och Anna hade checkat in på vårt rum var att fixa en hörna åt vår dricka. Sen tog vi en promenad runt Norrmalm/Östermalm och avslutade med en korv på drottninggatan innan vi gick hem och sov. 
 
Föresten, ser ni hur fint vårt hotell var? Jag älskar HTL, bodde där förra året första gången med Oliver och jag älskade det, så jag körde på ett vinnande koncept i år också. Det är så färcht. Ligger centralt, är sjukt mysiga och hemtrevliga rum och allt är bara nice där. Känner mig som hemma verkligen. Dessutom har dom världens mysigaste innegård!

Drömmig





 
 
Jag är så sjukt förälskad i min nya blus. Såg den igår på Instagram och tänkte direkt "DEN MÅSTE JAG HA". Hur underbar är den inte? Den är så drömmig och mathildig. Älskar den!

2 days left

 
Mötte upp Emilia vid lunch för att åka in till stan och fixa drickan inför Summerburst, så nu är vi redo att åka! Jag har i stortsätt packat klart (bara skönhetsartilklar och skor kvar), sen är jag så himla redo att åka! 2 dagar kvar!

Goodiebag

 
Här är några grejer ur goodiebagen vi fick på galan. Jag älskar alla dessa produkter och dom är ju helt perfekta nu inför summerburst så dom åker ner i resväskan omgående. Älskar naglacket. Perfekt rosa. Jag som annars inte an använda naglack pga mitt jobb älskar att ha färgstarka naglack när jag är ledig. Sen Feebras feet savers känns väälidgt passande just nu, likså torrschampoo.
 
För övrigt, hur fint är inte mitt nya rouge? Älskar färgen och älskar att den liksom är lite camouflage:ig. SÅ FINT!

En liten lista...

Vad handlade din senaste dröm om?
Jag drömde att en person jag inte känner (men känner till), satt i en pallkrage utanför ICA i Mölltorp och tiggde pengar till en ny skateboard.. haha random

  
Vilken är din sämsta egenskap?
Min sämsta egenskap är att jag håller inne mycket känslor
   
Hur många kuddar har du i sängen?
Jag har 2, Oliver har 2 = 4
  
Föredrar du havet eller poolen?
Älskar att bada i havet, men hatar att bli sandig om fötterna
  
Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Stephanie / Anna / Mamma

Vilken är ditt drömjobb?
Mitt drömjobb är något kreativt!

Samlade du på något när du var liten?
Väskor

Har du några smeknamn?
Thilla, matty typ

Vad gör dig lycklig?
Att Summerburst är i helgen och jag ska dit med min själsfrände ANNADUVET!!!!! såååå pepp


Packning pågår..

 
 
Förlåt för denna ständiga fråvaro.. Vill verkligen hitta tid hit men den finns inte just nu. Är enbart hemma och sover nu för tiden. Det är så galet mycket jobb och annat som kommer i vägen. I helgen bär det äntligen av till Summerburst och jag är så jäkla taggad!
 
Är hemma nu från jobb #1 och ska snart vidare till jobb #2. Försökte påbörja min packning inför helgen då jag inte kommer hinna med de annars, och vad packade jag ner då? Jo typ allting i garderoben jag använder. Tog alla kjolar, alla shorts, alla klänningar, alla byxor och alla toppar jag gillar.... så typiskt. Aldrig kan man packa lagom. Men hellre förmycket än för lite. Skorna jag ska ha med mig vill jag inte ens börja tänka på.. kommer bli för många.. Vill inte ens tänka på hur mycket denna väska kommer väga på torsdag..
 
 

Waiting for love

 
Detta är min absoluta favoritlåt just nu. Den spelas varje dag hela tiden och jag blir så jäkla peppad av den. Vill att sommaren startar NU och aldrig slutar. Vill bara spola fram tiden till Summerburst sol och pirret i magen bara Stockholm ger mig! 

The Golden Year Gala

 
Lite bilder som samanfattar helgen. Var så duktig och laddade kameran natten innan vi åkte, till och med kom ihåg att ta med den - men utan simkort. Så det fick bara bli fina minnen och lite mobilbilder. Har verkligen haft en toppen helg. Älskar Stockholm och jag älskar min Storasyster. Hon är den bästa man kan tänka sig.
 
Ses om 10 dagar STHLM! Längtar redan ihjäl mig.

Glossy

 

 
 
 
 
 
Detta var produkterna i månadens glossybox!
  • COLORAN Permanentfärg för ögonbryn
  • ÊTRE BELLE COSMETICS Aloe Vera Moisturizing Gel
  • JOHN FRIEDA Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray
  • ACO Light Touch Mattifying Sun Face Cream SPF 20
  • MAKE UP STORE Nailpolish
Tyckte det var ritkigt bra grejer med i månadens glossybox. Älskar färgen på naglacket också, så snyggt!

RSS 2.0