Anna & Mathilda-dag


 
 
Idag kände jag inte alls för att ta mig ut på en runda, så jag frågade Anna om hon ville hänga på, så det blev en tur till rankås. Efter rankås blev det ett tripp till hem och hobby utan något vidare resultat. Vi leverade istället bästa hemmagjorda burgarna och skrapade triss. Och det här med att min vita matte fick gå till frisören efter den lunchen är ju en annan story. Så kan det gå!
 
Imorgon ska jag och anabanana åka till vingåker och förhoppningsvis fynda lite! Så taggad!

Frågor

1. Beroende av?
Min mobil

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Tråkigt svar, men får nog bli svart

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Skulle inte säga att det händer ofta, men att jag ha bra kvalite på mitt hår

4. Dina planer under 2015?
Har inga direkta planer, skulle vilja resa och komma på vad jag vill göra. Det måste hända något detta år.

5. Brukar du skratta för dig själv?
För ofta.. haha

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Tycker inget jag ätit är särskilt konstigt faktiskt

7. Hur imponerar man på dig?
Är driven!

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
Stockholm

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?
Jag vaknar i lagom tid (om jag inte jobbar tidigt) men runt 9-10, går upp, sätter på datorn, äter frukost, kollar lite till på datorn, går en morgonpromenad, och gör mig iordning.

10. Vad längtar du efter?
Summerburst! Längtar så efter sol, anna och en flaska skumpa i en park i sthlm

11. Serier du följer just nu?
Pretty little liars (som hade säsongsavslutning förra veckan iof), Biggest loser, 112 aina, haha

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
22-23 brukar jag lägga mig och kolla på tv men somnar inte förens 23-24

13. 5 saker du vill göra i framtiden?
Köpa en sekelskiftslägenhet i stockholm
Resa runt i USA
Bli rik
Ha ett jobb där jag ständigt utvecklas och får göra nya saker
Bli vältränad

14. Vad finns alltid i din handväska?
Plånbok, Kamera, borste

15. 3 utländska bloggar du följer?
Följer inte en enda utländksblogg faktiskt


Cravings!


 
Idag har mitt chokladsug varit helt oemotståndligt. Men det är väl så det är att vara tjej en vecka i månaden. Jag länsade inte ICA på choklad, utan tog mina favorit riskakor med choklad och fick en helt perfekt mängd, som desutom är hyffsat mättande. Tycker inte man ska vara för hård mot sig själv. Idag fick jag ett ohälsosamt stort sug och då kan jag väl få äta det på en måndag då. Inte hela världen!

Måndag igen!



Måndag och ny vecka. Påskveckan till och med.. helt sjukt. Nyss var det nyårsafton och januari, och nu är vi halvvägs till sommaren. Det går så fort så att jag inte hinner med. 

Måndag som sagt. Vaknade av ett FaceTime-samtal av min lilla bästis, Wilmer. Masade mig upp ur sängen och tog en timmes pw och sen har jag bara hunnit åka till ICA för att handla mat tills imorgon och hämtat ut ett paket, och nu är det snart dags att ta sitt pick och pack och åka och jobba. Classic.

Favoritlunch

 
Har precis ätit lunch (världens enklaste och en av de godaste), och nu ska vi in till stan för att köpa riskakor och en FM-sändare till mig, wie! Älskar söndagsutflykter. Sen blir det gymmet! 

Just nu

 
The hills maraton på MTV, love it!

Fotemach

 
 
Igår sov jag 14h i sträck, det var verkligen behöver.När jag vaknat gick jag direkt ut för en promenad i solen. Hur skönt som helst ute igår! Efter det hoppade jag in i duschen, gjorde mig redo för jobb och åkte hem till Stephanie innan jobbet. Åt lunch i solen och spelade "fotemach" med Wilmer. Resten av kvällen spenderades på ICA och avslutades med nya beck tillsammans med min Oliv.

Sex!

    6 saker jag vill ha just nu!

HJÄLP!

 
Som ni vet (jag vet att jag tjatar om detta hela tiden, haha!) så ska jag på "the golden year gala" med Hannah & Amanda. Jag letar klänning som en galning och vet att det inte är någon panik egentligen, men jag är en planerarmänniska och vill gärna veta hur hela mitt liv ska se ut nu, så jag bara kan ta det lugnt.
 
Hur som haver, hittar inget direkt på de vanliga sidorna som nelly osv, men har hittat ett instagramkonto som heter "Beauty.Queens" där jag har fallit för dessa två ovan. Nu tänker ni säkert "när ska hon kunna använda som där igen då?".. Vet ni, jag är så jävla trött på att köpa klänningar för att kunna använda dom igen, varför kan jag inte bara köpa en jag tycker är sjukt snygg och rocka en kväll? Jag använder sällan alla klänningar jag köper för att "använda igen", för jag vill oftast ha en ny!
 
Dessa två är alltså två alternativ just nu - om någon av dessa - VILKEN?!
(Eller har ni tips på affärer / webshops som har snygga klänningar som t.ex. dessa två så säg gärna till!)

Ett steg fram, två steg bak

 
Ett steg fram, två steg bak. Ungefär så känns det med att våren var påväg... Detta vädret gör mig så jäkla omotiverad till allt. Nu när jag äntligen varit lite ledig ett par dagar så blev det givetvis dåligt väder, men sånt är livet. Jag försöker peppa mig själv med att det snart blir vår på riktigt och försöker hitta lite inspiration i nya H&M-katalogen.

XC70

 
Alltså jag är KÄR... i en bil.

Vi åkte hem till Olivers föräldar och bytte bil till deras sprajlans nya XC70, för att sedan plocka upp Maria vid tåget. Vilken jävla bil. Man behöver ju knappt körkort längre. Blinkar här och tjuter där, nödsamtal är en KNAPP bort, lamporna vrider sig när du svänger osv osv.. Det är så sjukt hur mycket som har hänt med bilar de senaste 10 åren.
 
Nu vill man inte bara vara lite rik och skaffa en likadan, men verkligheten är inte densamma som mina önskemål. Dags att komma ner på jorden igen och inse att man behöver lägga pengar på annat. 

Kycklingsallad


Idag gjorde jag en kycklingsallad till lunch, en av mina favoritsallader. Hemmagjord såklart, har svårt för dem på ica, vill gärna göra allt själv. Kanske mest för att det är så kallt och jag gärna vill ha den i rumstemp. Hur som haver, har jag bara i:

 gurka
 majs
 tomat
 pasta
 sallad
 kyckling
 
Lätt som en plätt!

Bralls


 
Åkte in till stan en sväng förut, är i stor behov utav nya byxor. Främst träningsbyxor, men även vanliga, så det fick bli ett av varje. Ett par i beige och ett par vanliga svarta. Älskar Stadiums egna märe Soc på träningstights så jag körde på ett säkert kort där. 

Morgonpromme

 
Jag började morgonen i vanlig ordning i rankås, åkte dit själv för första gången, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite spänd. Blev 5 km idag igen, tycker det är lagom. Som tur var gick ett par framför mig större delen utav rundan så då var jag inte så rädd för djuren, haha! 

Lunch á la Anna och Mathilda

 
 
När vi var klara i rankås följde anna med hem för lunch. Dagen till ära försökte vi oss på torsk, jag tycker vi lyckades rätt bra.

Vi hade den i ugnen i 20 minuter, gjorde mos, gjorde en limesås och en sallad och voilá! Förra veckan hakade vi på Oliver när han gjorde köttbullar och mos och denna veckan torsk, nästa gång testar vi säkert ytterligare något nytt. Vi blir experter i köket snart ;)

Bästa träningspartnern


Som sagt blev det rankås med min stjärna. Plockade upp henne kl 11 så tog vi 5 km i spåren och ett varv i utomhusgymmet.

Jag blev faktiskt förvånad över gymmet, tyckte det var rätt bra. Älskar att anna vill hänga med till rankås, så skönt att gå i naturen + sin bästa vän. Är väldigt djurrädd så att gå där själv känns inte optimalt för mig men jag önskar att jag vågade.
 
 

Tvätta-städa-sola-träna

 
Morning! Jag laddar upp med lite kiwi inför min och Annas morgonpromenad i rankås. Så härligt att gå där när solen lyser. Idag är det en tvätta-städa-sola-träna dag. Igårkväll när jag kollade på fina sommarkläder blev jag så jäkla taggad på att träna och få en riktigt nice kropp till sommaren. Hoppas det håller i sig ett tag!



Lista

OM DIG/ ALLMÄNT 

Fullständigt namn: Mathilda Cassandra Simone Ekmark

Hur lång är du? – 156/157 

Hur mycket väger du? - ointressant

Har du några piercingar/tatueringar? – Naveln + öron

Vad vill du bli när du blir äldre? – en rik jävel

Har du syskon? – Ja, en syster och en bror

Var bor du? – Tibro

Är du nöjd med dig själv? – Hyffsat

Din favoritmaträtt? – carbonara

Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? – någon lever kanske

Din naturliga hårfärg? – blond 

 

 

- SENASTE -

Som smsa dig? – Anna

Som du smsa? – Anna

Som du kramade? - Oliver

Som du kysste? – Oliver

 

- KÄRLEK & SEX -

Har du pojkvän? -  Ja

Är du romantisk? – Nje.. vetefan haha

Kärlek vs sex? – kärlek!

Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - "jag älskar dig" t.ex.

 

 

- SANNINGAR OM MIG-

Har du snattat någon gång? – nej

Har du druckit alkohol? – Ja 

Röker du? - nej

Snusar du? - aldrig

Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - Nej, 

Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? -  nje?

Ljuger du ofta för dina vänner? – Nej

Har du tagit en väns pojkvän? – Nej 

Umgås du i kretsar där folket brukar ”röka på”? – nej

Har du hotat någon? – Inte på riktigt.. haha

Har du mobbat någon? - tyvärr ja

 

- JA/ NEJ FRÅGOR -

Är du helsvensk? – ja (eller?)

Är du glad just nu? – ja

Har du en hund? – Nej, men mamma har

Har du en katt? – nej fyfan, vidrigare djur får man ju leta efter

Har du varit utomlands nångång? - ja

Har du svarat ärligt på alla frågor? – ja

Är du blyg? – beror på situation 

Ska du ta körkort? – Jag har körkort

Ska du tatuera dig/pierca dig? – Nej, gillar inget utav det 

Vill du ha barn? – Jag är inte helt hundra på det faktiskt

Har du en egen 
dator? – 
ja 


Sovmorgon


Här har jag spenderat min morgon, i soffan, med frukost och Arne Dahl. Hade önskat att det var lite sol ute så man kunde ta sig ut på en löpis eller promenad men jag avstår nog, jobbar ute ikväll så jag får nog min dos av friskluft. 
 
 

IKEA


Igår jobbade jag till 10:30, sedan mötte jag upp pappa och åkte till Jönköping och IKEA. Det blev inte så mycket shopping för någon av oss, jag köpte så roliga saker som: 

 Klämmor till påsar
 2 frukostskålar
 förlängningssladd
 ny kabel till mobilladdaren
 
Jag är just nu ute efter en klänning till galan jag ska på i maj. Har svårt att bestämma mig vilket stil jag ska ha, men jag känner att gå på gala gör jag ju inte så ofta, så jag vill gärna slå på stort och glittra och vara glammig.

Har ni några förslag på hemsidor med snygga klänningar som kan passa en gala så tar jag tacksamt emot tips!
 
På kvällen hängde jag med till gymmet, har inte varit där på minst en vecka (men gjort annat), så kände att det var dags. Har verkligen tappat suget de senaste dagarna. Mest för att jag är konstant trött och min hjärna bara känns som ett tuggumi, men jag försöker verkligen att hitta på någon aktivitet och äta bra ändå!

Taconight


Ikväll blir det tacokväll på kyrkogatan!
Tacos + nyaste beck och där har ni mig runt lillfingret.  Älskar svenska polisfilmer. Så mysigt! 

New in

 



 
New in.

Beställde en klänning förra veckan. Vet inte riktigt när den ska komma till användning för att vara ärlig, planen var till dopet vi ska på, men vi får väl se.. har hittat månda andra fina kandidater. Den kommer nog till användning i sommar om inte annat så onödigt skulle jag nog inte säga att det var ;)

Älskade mamma


När jag jobbat klart idag åkte jag in till stan och mötte upp mamma på en lunch. Det är den tiden vi har tillsammans nu, typ. Jag uppskattar så mycket att få spendera tid tillsammans med henne. Det bästa jag vet är när vi reser ihop. Det finns nog inget bättre resesällskap eller sällskap i största allmänhet faktiskt. Henne älskar jag onändligt.
 
Vi lunchade på gräddhyllan som alla andra i skövde. Uträttade några snabba ärenden och skiljdes åt. Jag åkte ut till Elins för att kika lite men jag är inte alls sugen på att spendera, så jag tittade bara och åkte hem. Classic.

Extra


Jag fick erbjudande om att köra tidningarna en extra helg, vilket jag aboslut inte tackar nej till då det ger bra med pengar, och vid det här laget har ni väl inte missat att cash är det bästa jag vet? De tar max 5 timmar sen är jag klar för dagen så jag får ändå lite ledig tid, det jobbiga är när man ska upp, men det är bara att bita ihop.
 
Nu: min favorittidning! 
 
 

Louis Vuitton drömmar

Dessa fyra väskor är mina absoluta väsk-önskemål. Innan jag dör ska jag äga minst en av dem. Jag vill gärna ha en Keepall Bandouliére och en Neverfull, gärna matchande, eller en av varje. Jag kan verkligen inte bestämma mig vilket mönster som är snyggast. De klassiska monogrammet eller det rutiga? Tror jag gillar den rutiga Neverfull mest och den klassika Keepall Bandouliére...eller?! Till samlingen vill man ju gärna ha en resväska också men skulle helt klart nöja mig med bara en neverfull.
 
Neverfull är något typ alla har men det är väl förmodligen för att den är så jäkla bra i formen och funkar till allt. Drömma kostar inga pengar..

Jobboholic


God morgon!

Rätt tråkigt väder ute idag.. hoppas det spricker upp lite. Idag blir det jobb. Skulle egentligen varit ledig onsdag-söndag men så blev det inte. Det blev ledigt onsdag och torsdag istället... Så kan det gå. Sitter i soffan och försöker bli människa med en kaffe, sminket räckte liksom inte riktigt till för det idag.
 
Ikväll blir det nog lugnt då jag ska upp tidigt imorgon för ännu mera jobb.

Favorit i repris


Ännu en mysdag med min bästa vän. Henne vill jag verkligen bli gammal med. Vi körde en favorit i repris och startade morgonen med en pw i rankås. Älskar rankås, verkligen det härligaste ställte som finns för träning, dock skulle jag aldrig åka dit själv pga är så jävla rädd för djur.
 
Efter 5km kände vi oss klara och då stod Oliver och lagade lunch till oss, alltså hur lyxigt!? Nyttiga köttbullar och mos, a la Olli serverades idag, sen satt vi bara och njöt och tjöta skit i solen. Simple as that, mer behövs liksom inte. Jag skulle iof kunna sitta fast i ett tomt rum med anna och ändå ha roligt.

Highlighter


 

Jag fick även med mig en ny highlighter hem igår. Highlighter är lätt det bästa jag vet i min sminkväska. Sminket blir så fräsht och snyggt med det. Jag har användet just nu en lite kallare hightlighter och nu till våren och sommaren vill man ju ser solkysst ut och då är det perfekt med en varmare.

Så det var mitt bästa inköp igår, en varm/guldig highlighter. Kostade 175:- om jag inte minns fel och har en krämig konsistent.
 
 
 

Naglack



Detta är några saker av det jag fick med mig hem igår. Naglack. Nu när jag är ledig ska jag måla naglarna hela tiden (får inte ha naglack på mitt jobb pga hygienskäl). Köpte ett sjukt fräscht i grått och ett nytt lite mer vinrött. Många tycker att man bara kan ha vinröda naglar höst/vinter men jag tror det blir sjukt snyggt med den färgen + det matta topplacket.
 
Redan testat det gråa och jag älskar det. Med lite brunare händer kommer det blir fantastiskt. Nu längtar jag efter att testa det röda!

Världens bästa Anna




Igår vad jag ledig, så jag åkte till tandläkaren och fick goda betyg för mina tänder och sen plockade jag upp mig älskade bästa vän. Alltså fy fan vad hon är bra. Ser fram emot ett helt liv med henne.
 
Vi var ute på jakt efter doppresent, vi rekade mest men shit vilken djungel med alla barnprylar det finns. Jag shoppade lite smått och gott som jag tänkte visa lite senare.

På kvällen drog vi på oss träningskläderna och åkte upp till rankås och gick en stund. Älskar rankås, så jäkla sköna rundor där och det är så skönt att gå i skogen, asfalten är ju inte så bra för mina redan kassa knän. Vi belönade oss med 15 minuters solning. En helt perfekt dag! 

Godaste frullen


Jag har lyst med min frånvaro igen...!

Har verkligen känt mig vilsen i mitt egna liv och i mig själv + jobbat på det så kroppen har liksom sagt ifrån och jag behövde några dagar att bara vara. 

Det här är min godaste frulle just nu. Yoghurt Kvarg med knäckebröd. Alltså inte visste jag att något så enkelt kunde vara så gott. Tips från coachen!

Rörstrandsgatan 19, Vasastan, Stockholm


 
 


 




 
Fakta: 
Var: Rörstrandsgatan 19, Vasastan, Stockholm
Kvadratmeter: 64
Rum: 3
Pris: 4 795 000:-
 Mäklarfirma: ESNY

Vandisvägen 18, Vasastan, Stockholm


 

 
 


 

 


 
 
 
 

 









 
Fakta: 
Var: Vandisvägen 18, Vasastan, Stockholm
Kvadratmeter: 96
Rum: 3
Avgift:2999:-
 Mäklarfirma: Edward & Partners




God morgon!


Imorse när klockan ringde 06:15 och det var jätteljust ute blev min hjärna helt kaos. Jag trodde jag hade försovit mig men klockade visade att jag inte hade det, vilket jag inte riktigt kunde lite på, så jag kollade alla klockor som fanns i min närhet. Det är så skönt och så mycket lättare att gå upp så tidigt när det är ljust ute. 
 
Det går verkligen fort det där med att ändra årstid. Fascinerande faktiskt. Nu är i alla fall jobb nr 1 klart för dagen, nu ska jag be ge mig ut i solen på en promenad och sen ska jag bara slappa fram tills jobbet ikväll. 

Hoppas ni får en fin solig lördag! 

Dagens vill ha!

 

 
 







 
Fakta:
Var: Hälsingegatan 18 A, Vasastan/Birkastan, Stockholm
Kvadratmeter: 32
Rum: 2
Pris: -
Mäklarfirma:
 Edward & Partners
 

Kurragömma, Memo, Yatzy


 
 
Jobbade till 13:00 idag vilket var vädligt skönt, efter det åkte jag ut till min lilla kille som varit sjuk i veckan så absinensen efter honom var ganska grova. Vi lekte ett tag ute i solen. Älskar att hans favoritlek är kurragömma, det är barnsligt kul faktiskt. 

Sen följde jag och lillen med hem till mamma/mormor då päronen åkte till skara. Vi började leta efter ett memo hos mamma men utan resultat gick vi ner och köpte barn yatzy. Wilmer var väl inte 100 med på noterna men vann varje omgång oavsett. Inte illa! 

Partybag


 
Paketet jag hämtade ut innehöll den här fina clutchen. Altlså den är så jäkla perfekt. Den är lagom stor, är sjukt mjuk och skön (materialet är i mocca) och bara har alla rätt den clutch kan ha. Har letat länge efter den perfekta partyväskan men tycker det är få som är bra, men denna föll jag pladask för. 

Jag hittade denna på Asos och den gick på något på 100-lappen så det var inte alls farligt. Ett kap enligt mig! 

Trevlig överraskning

 
Idag var det ingen vanlig dag, utan idag stod det en trevlig överraskning utanför dörren. En överraskning från min underbara kusin. Cola är något jag överkonsumerar och borde kanske sluta med. men det får vänta! 
 
Kan leva med att få leveranser av roliga saker till dörren, man blir liksom glad då! På tal om leveranser så var jag och hämtade ett paket förut som jag tänkte visa er senare alternativ imorgon!

Hard work work

 


Idag efter jobbet gick jag över till gymmet och körde 15-minuter passet och sprang lite. Var helt slut efter 15-minuterspasset men lyckades ändå springa lite efteråt. Funderar ändå på att ge mig ut på en till runda ikväll om jag orkar då, det är ju så mycket skönare att springa utomhus. 
 
Har ni tips på bra poddar när man springer? Mina har liksom tagit slut... 

Dagens vill ha!

 




 
 




 
 





 
Fakta:
Var: Valhallavägen 14, Östermalm, Stockholm
Kvadratmeter: 67
Rum: 2
Pris: 4 250 000:- 
Mäklarfirma:
 Vision Fastighetsmäkleri

Clarins


Igår fick jag hem de här tre produkterna. Fick dem i samband med att jag signade upp mig på prenumeration av StyleBy. Det är en "Beauty flash balm", en mascara och en Conceler.
 
Ska bli spännande att testa dem faktiskt. Mest sugen på concelern, blir ju lätt fult under ögonen vid de fina linjerna man har där. Hoppas lite att jag inte ska falla för någon utav dem pga deras pris men oftast så får man ju faktiskt det man betalar för inom skönhet.

Take Away

 
God morgon! Här sitter jag och smuttar på en kaffe för att känna mig en gnutta mer levande. Jag har börjat med den här briljanta idén att köpa take away muggar. Inte pga lathet för att jag inte orkar diska, utan för att det ibland blir jäkligt stressigt på morgonen och jag behöver hälla ut eller ta med mig kaffen i bilen, och då vill jag gärna inte ta med en mugg som kan gå sönder. Mycket smart om jag får säga det själv, och sen att man inte behöver diska den, det är ju ett plus! 

Dock eftersöker jag lite större muggar? "mellan"-muggar skulle det nog klassas som på ett café.. några tips? (alltså muggar i papper)

Lunch

 



Åkte in till stan vid 12 för att möta upp Bettan, mamma och Ammi för lunch. Det blev lunch på mitt favoritställe och det var min favoriträtt på menyn idag - BINGO! Känner mig tre timmar senare fortfarande lika mätt och rullar nästan fram. 

Tog en sväng i solen på stan efter och njöt lite utav våren, så himla härligt ute idag!

Dagens vill ha!



 


 
 
 



 




 





 
Fakta:
Var: Surbrunnsgatan 34, Vasastan, Stockholm
Kvadratmeter: 90
Rum: 3
Såld för: 8 150 000:
Mäklarfirma:
 Vision Fastighetsmäkleri

Aldrig Vila



 

Härromdagen beställde vi som sagt hem nytt proteinpulver. Jag valde Strawberry Milkshake smaken och Oliver valde Chocolate Chip Cookies. Båda luktar verkligen godis (alltså så gott luktar det!). Jag testade Strawberry Milkshake imorse efter min löprunda och den smakar verkligen vaniljglass med strössel. 

Jordgubbssmaken är en hitt enligt mig och jag längtar nästan efter att smaka på chokladen!

Morgonlöpning


Imorse när jag vaknade drog jag ut på en löprunda. Idag var det bra segt men så skönt när jag kom hem och hade plågat mig igenom det.  Riktigt skönt ute idag dock så det kanske blir en promenad i efter middag också. Nu ska jag duscha och sen är det dags att dra till stan för att möta upp Mamma & Moster Betty

Dagens vill ha!




 

 















Fakta:
Var: Karlsviksgatan 7, Kungsholmen, Stockholm
Kvadratmeter: 78 
Rum: 3
Accepteratpris: 4 800 000:- 
Mäklarfirma: Innerstadsspecialisten
 
 
 
 
 
 
 
 

Övningar

 
Jag älskar att vara med Oliver på gymmet. Delvis för att jag älskar att vara med honom (såklart!), delvis för att jag tycker att han är duktig och delvis för att jag inte kan själv. Jag vill gärna kunna själv, men att gå ensam till ett gym drar jag mig verkligen för, och jag tror inte jag är ensam om den känslan. 

Efter lunchen hos Stephanie funderade jag på om jag skulle ut och springa i kväll eller om jag skulle dra till gymmet ändå. Det enda problemet med gymmet var att jag inte hade bestämt mig för vad jag ville träna = har inga övningar klara för mig i huvudet = en yrhöna på fel plats.

Jag fick då en tidning av henne där jag hittade passet ovanför som jag tycker verkar ha bra och roliga övningar (roliga övningar är a och o för mig när jag ska träna själv). Så detta tänkte jag faktiskt att jag skulle testa. 

Passet innehåller:

7 x Airbourne 180°
5 x V-ups,
10 x Mountain climbers
 
Utför övningarna med hög intensitet, men var noga med tekniken.

Att bjuda in sig själv...

 
.. på fransyska en TISDAG! Alltså, hallelujah moment.

Min tanke var att gå till gymmet direkt efter jobbet idag, men jag var så jäkla hungrig och huvudvärken smög sig på. Så istället, bjöd jag in mig själv på lunch hos Stephanie. Smidigt tänkte jag mest, nytta med nöje (äta & hinna umgås).

Det var ingen vanlig tisdagslunch utan hon levererade fransyska med råstektpotatis. Alltså... min mun njöt så. Älskar kött, älskar potatis. Är så lyckligtlottade att alltid bli bjuden på mat på Tallstigen, mycket god sådan också.

Dagens vill ha!
















Fakta:
Var: Dalagatan 72, Vasastan, Stockholm
Kvadratmeter: 23
Rum: 1
Utropspris: 2 000 000:- 
Mäklarfirma: Innerstadsspecialisten
 
Här snackar vi compact livinig. Men på ett sjukt härligt och snyggt sätt! 

Plattan



 
Igår när jag var ute och gick började jag lyssna på den här dokumentären.Satan i gatan vad ont i hjärtat man får. Det handlar om langningen som pågår på plattan, man får följa några heroinister När missbrukarna själva säger att det som säljs är döden, att man varje dag väntar på ett samtal om att någon man känner inte längre finns.
Hur en kvinna berättar att hennes pojkvän dött i en överdros 4 dagar innan och nu går upp till malmskillnadsgatan för att sälja sin kropp.
 
En fruktansvärd dokumentär men väldigt intressant och lärorik. Jag har svårt att slita mig ifrån dessa dokumentärer när jag väl börjar. Vill bara veta mer. Mer mer mer. Ni borde lyssna om ni inte redan hört den!

Godmorgon!

 
 
God morgon! Hur härligt är det inte att stiga upp klockan 07:00 och mötas utav solen? Hur härligt som helst. Hoppas det håller i sig enda tills i kväll då jag jobbar "ute" och inte brukar ha så tur med vädret... alltid regn eller snö. 
 
(Btw.. någon som vet varför kvalitén alltid blir pissig när man laddar upp bilder på blogg.se?)
 
 

Myser ner mig i soffan


Äntligen har jag landat i soffan. Tog 1h morgonpromenad imorse och sen har tiden bara rullat på. Har passat på att tvätta, laga mat och varit på gymmet och nu ligger jag här och kollar på youtube samtidigt som jag försöker hitta något på sporthemsidorna. Fick en uppgift av Oliver att ha hittat något vi ska beställa innan han var tillbaka hemma och gissa vad jag inte har gjort...

Men nu har jag hittat ett proteinpulver med smaken Strawberry Milkshake som jag tänkte föreslå, det låter ju väldigt gott! 

Dagens vill ha!

 



 









Fakta:
Var: Hantverkargatan 79A, Kungsholmen/Fridhemsplan, Stockholm
Kvadratmeter: 46
Rum: 2
Avgift: 1274:-
Mäklarfirma: Edward & Partners 

 
 
 

Mellis

 
Jag försöker verkligen få in i rutin att äta mellanmål. Först och främst försöker jag att äta någon frukt. Just nu tycker jag kiwi är helt sjukt gott så det är det som gäller atm. Snöar verkligen in mig på olika saker från vecka till vecka. 

Lillasyster


Ännu en låt från syskonen Sagström, denna gången är det en egenskriven låt från Storebror Adam till Lillasyster Clara. Så duktiga! 

Biodejt

 

 
 
Idag har jag varit på biodejt med min älskade vän Anna. Det var väldigt behövligt med Annatid. Vi gick först till Riviera för middag (hade tänkt oss pinchos men det var fullbokat hela kvällen), sen gick vi och såg "I nöd eller Lust". En roligt film med många skratt. Väldigt många bra och bekanta skådespelare och Ellen gjorde sin filmdebut med bravur, verkligen. 
 
Sevärd film! 

Dagens vill ha!





 




 





 


Fakta:
Var: Hälsingegatan 18, Vasastan, Stockholm
Kvadratmeter: 48
Rum: 2
Avgift: 2080:-
Mäklarfirma: Edward & Partners

 


Pest eller kolera

Bli ihjältrampad av en ko eller bli levande begravd i koskit?
Svar: Bli ihjältrampad av en ko

Ha en humor och personlighet alla älskar eller vara fruktansvärt intelligent och välmöblerad innaför skallbenet?
Svar: Ha en humor och personlighet alla älskar
 
Vara bannlyst från alla livsmedelsbutiker eller vara bannlyst från alla krogar?
Svar: från alla krogar... lätt
 
Vara rikskänd för dina rasistiska åsikter eller vara dömd för innehav av barnpornografi?
Svar: Rikskänd...
 
Vara tvungen att åka fem varv runt varje rondell eller betala 2 kronor mer per liter, i bensin?
Svar: betala 2 spänn mer
 
Aldrig mer kunna skicka sms eller aldrig mer kunna maila?
Svar: aldrig mer mejl.
 
Tillbringa tre dyng inlåst i backluckan av någon annans bil eller spendera ett dygn naken på Liseberg?
Svar: Naken på Liseberg och hoppas att parken inte är öppen för allmänheten
 
Bara viska eller Bara skrika?
Svar: Bara viska
 
Endast äta rostad lök de närmsta 30 dagarna eller endast äta torrfoder de närmsta 30 dagarna?
Svar: Rostad lök
 
Hoppa fram 5 år i ditt liv och få 5 miljoner kronor eller hoppa fram 10 år i ditt liv och få 50 miljoner kronor?
Svar: Hoppa fram 10 år
 
 

The Golden Year Gala


Jag är så glad! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAD! 
30:e maj på Berns ska Hannah och Amanda ha Sveriges största tjejmiddag och ingen har väl missat att jag älskar dessa två? De påminner så mycket om mig och min syster på många plan. Kommer bli så härligt med trerätters, vin, livepod, goodiebags, underhållning och mycket mer. 
 
Att jag har nu har en anledning till att köpa en riktigt fin klänning och komma i riktigt fin form, den kombon! Pirrar i magen av bara tanken på att jag kommer vara där.

Dagens vill ha!

 


 








 

 
 

Fakta:
Var: Tegnérgatan 55D, Vasastan, Stockholm
Kvadratmeter: 51
Rum: 2
Utropspris: 3 850 000:-
Mäklarfirma: Edward & Partners


Miniriskakor med mörkchoklad


Alexandra Bring tipsade om dessa riskakor med mörkchoklad på förra veckan, och jag ville direkt testa. goda! Mitt nya godis, men bara på helgen. Desutom finns dem bara att köpa på ICA Maxi i Skövde, och där har jag inte vägarna förbi så fasligt ofta. 
 
Väldigt goda och man får inte samma "äckliga" mätthetskänsla som godis gärna ger med sig. Älskar dom verkligen!

Zuccinipasta

 



ICA har en ny (tror jag?) serie som heter "gott liv", där finns så mycket som lockar mig. Det finns bla, Blomkålsris, morotspasta, vegetariskpytt, powerblends, färsk fisk osv. 

Jag testade Zuccinipastan som jag velat testa ett tag. Det blev faktiskt riktigt fräsht och gott. Jag blir lätt svullen i magen av pasta, dock älskar jag pasta mest i hela världen, men tyckte detta var ett bra alternativ och kul att prova. Nästa gång ska jag ta hälften pasta häflten zuccini, det känns som ett vinnande koncept. Sen måste jag testa morotspastan också. 
 
Gjorde en helt vanlig köttfärsås och sen var det bara att koka zuccini'n i 3 minuter och sen var det klart! 

Dagens vill ha!

 







 







 



Fakta:
Var: Torsgatan 70, Birkastan, Stockholm
Kvadratmeter: 76
Rum: 3
Utropspris: 5 695 000:-
Mäklarfirma: Edward & Partners

Hands up


Älskar den här tavlorna från Kreativitums senaste poster-kollektion "HANDS UP". Tycker dom är simpla, snygga och bara jävligt coola.

Funkar i de flesta hem skulle jag säga. Hade vi bara haft några fler väggar hade de defentivt suttit en eller flera utav de här där. 

Citronvatten

 
Nu när vårkänslorna börjar komma och det blir varmare ute älskar jag citronvatten. Det är så uppfriskande och fräsht. Väldigt simpelt men det är nästan alltid det som är det goda. Det enkla. 

Morgonstund har guld i mun!

 
 
God morgon!
Visst känns det helt fantastiskt att vakna upp till det här vädret? Klarblå himmel, sol och inte en endaste gnutta snö. Våren är så välkommen. Idag åker skinnjackan fram och jag hoppas att den är här för att stanna.

Shoppingsuget när vårkänslorna kommer är ju helt galna. Vill ha precis allt jag ser.. Men det går väl över det med.. ;)

Nu: 3 timmars jobb! 

Bananpankaka

Idag testade jag på att göra bananpankaka. Jag är inte överdrive förtjust i vanilja pankakor men ville endå ge det en chans. Det var typ världens enklaste grej att göra och faktiskt godkänt smakmässigt!

Så här gjorde jag:


Jag tog fram "ingredienserna" Banan + 2 ägg, Delade bananen i små bitar och la ner i mixerglaset. 


Mixade tills bananen var lite mosig, kläckte i 2 ägg och mixade tills det blev en slät smet (vissa kanske vill ha bitar i, det är ju en smaksak). 


Tog kokosolja i stekpannan istället för smör och hällde i smeten i pannan.


 
Toppade med turkiskyoghurt och hallon. Jag valde faktiskt efter att jag tagit bilden att göra smälta hallon för att få det lite mer såsigt.

Tadaaaa! Klart! Svårare än så var det faktiskt inte. Världens enklaste rätt. Gott var det som sagt också! 

Dagens vill ha!

 



 
 


 
 

Fakta:

Var: Idungatan 1B, Vasastan, Stockholm
Kvadratmeter: 32 kvm
Rum: 2 rum + kök
Utropspris: 2 495 000
Mäklarfirma: Fastighetsbyrån
 
Dagens lilla kärlek. Den är precis i min smak, gammalt stuk i grunden, modern i möbler / kök. 32 kvm är inte mycket men bodde man ensam hade denna varit helt perfekto. Jag hade nog byggt en liten köksö vid köket och haft två barstolar där. Av erfarenhet vet jag att jag inte äter vid köksbordet särskilt ofta och arbetsyta i köket är alltid guldvärt. Så kär! 



Magnetklämma

 
 

Förra veckan fick jag en alemenacka som jag skriver upp alla tider jag jobbar. Dels för min egenskull för att få en överblick (har min lilla också, man kan aldrig anteckna för mycket), och dels för att det kan vara smidigt för Oliver att se hur jag jobbar.

Har dock inte hittat något bra plats för den då jag inte vill sätta den på väggen och göra hål osv, men så kom jag på att det faktiskt går att köpa en magnetklämma och sätta upp den, så jag åkte direkt ner till bokhandeln och hittade en klämma med magnet, min första tanke var att göra en egen men det fanns ju faktiskt en som redan vad klar så jag var bekväm och tog den istället.

D-vitamin

 
 
Hängde med Oliver till gymmet och körde bröst och triceps (tror jag..hehe). Har fortfarnade sjukaste träningsvärken i benen sen i söndags och imorgon hoppas jag på lite värk i andra delar av kroppen.
 
Efter att vi varit och tränat så satte jag mig på balkongen och njöt en stund tillsammans med en podd och en proteinshake. Det är då man mår. D-vitamin är jag inte sen på att sluka i mig. Är en riktigt soltorsk och mår aldrig bättre än där. 
 
 

Onsdagslistan

Vad gör du just nu?

Har precis ätit en knäckemacka till frukost och slösurfar lite

Vad ska du göra idag?

Skjutsa Oliver för att hämta sin bil, handla mat, ta dagen som den kommer och gå ut och gå eller träna hemma. 

Hur mår du?

trött som bara fan för att vara ärlig. Ligger 2 månader efter med sömn. Men i helgen är jag ledig en hel helg första gången sen i Januari, ska bli så skönt.

Berätta något roligt som hände i helgen.

Fick träffa min lilla prins som vart sjuk i en vecka. Han gör mig alltid glad och lycklig.

Din favoritprodukt just nu?

Xlash och min CC cream från Lumene

Vad fick dig att skratta senast?

Wilmer igår när vi höll på att busa

Vem smsade dig senast?

Stephanie


Bergsgatan 21,















 

 
Alltså hur fantastiskt är inte detta lilla gårdshuset? Bland det gulligaste jag sett. Blir lycklig i själen bara av att se detta gudomliga ställe på bild. Tänk alla sommarkvällar där.. Lite fina vänner, gott vin och grillat. Njuter av bara tanken. Lyckost den som köper detta paradiset alltså. Det bästa av två världar skulle jag säga. Storstad + "hus"!
 
Fakta:
Var: Bergsgatan 21, Kungsholmen, Stockholm
Kvadratmeter: 66 kvm
Rum: 3
Utropspris: 6 250 000
Mäklarfirma: Erik Olsson

 

På önskelistan!


Hur fina är inte de här koftorna från Ralph Lauren? Älskar båda färgerna och skulle lätta kunna kapa hela outfiten rätt av. De står väldigt högt upp på önskelistan just nu. Så härligt med lite färg nu till våren! 
 
 
 
 

Latte Macchiato Vanilla

 
 
Igår köpte jag latte macchiato vanilla. Caramell är ju min storfavorit men finns bara på siba och media markt (vad jag hittat?!) Så när jag sprang på den här igår så blev jag himla nyfiken på den. Jag skulle inte säga att den är äcklig, men den är heller inget jag kommer byta ut mot caramellen. Lite sötare än en vanlig latte (från dolce gusto).

3 av 5 får den i alla fall! Helt okej! 

 

Shoe love!

Zara är så satan i gatans grymma på skor. Faller alltid pladask för dem och känner mig direkt ruinerad. Är det något dom kan så är det verkligen skor. Älskar alla dessa ovan. Kan inte ens välja ut en favorit utav dessa 6.

Vill ha alla! 

Kalas!


 
Idag är det som sagt pappas födelsedag! Hipp hipp hurra för honom ♥

Så idag blev det lite kalasfirande hos pappa. Av mig och Oliver fick han presentkort på bio (tänkte att det vore ett ypperligt tillfälle att hitta på något kul), eftersom han inte önskade sig något specielt och är världens svåraste människa att köpa presenter till. 

Som vanligt när lillemannen är med så blev det kurragömma och legobygge. Är man barnslig om man fortfarande tycker kurragömma är kul och blir lite pirrig när personen som letar är nära? haha.. i så fall är jag det! 

Legday!


Idag stod det ben på schemat. Känner mig inte särskilt stark nu efteråt vill jag lova, men ben är faktiskt ett av mina favorit pass. Ben & mage, de som de flesta hatar, men alla är vi olika.

Älskar att träna med Oliver. Känns så lyxigt att han faktiskt vill ha med mig ibland, vet att många killar (och tjejer) tycker det är lite bökigt att ha med sin respektive pga det är jobbigt att byta alla vikter osv hela tiden men Oliver säger aldrig något om det och hjälper alltid mig när det blir för tungt. 

Morning!

 
God morgon mina vänner! 

Två ägg och en latte blir dagens frukost, sen ska jag nog kunna vara fit for fight för den här dagen. Älskar lediga söndagar!



RSS 2.0