ProPud


Har ni testat nya proud?
Jag testade Caramel för ett par veckor sen och höll på att kräkas. Så jävla vidrig. Igår när jag kom till jobbet såg jag att den har kommit in i Choklad också och jag älskar allt som har med choklad att göra så jag var helt enkelt tvungen att testa denna också.

Ingenting slår ju en vanlig chokladkaka, men denna är som en len chokladpudding och fungerar lika bra som "gottis" när man vill försöka hålla sig borta från sötsakerna, eller som mellis.
 
Den får 4 av 5 utav mig!

MacBook Pro Retina


Min nya älskling! Denna spontanköpte jag i Söndags. Min förra dator har strulat i typ 1,5 vecka nu och vi får ingen ordning på den så vi skulle bara "åka in och titta på en ny"... men så blev det inte, jag fick ta fram stora plånboken och köpa denna. Allt eller inget är det som gäller här hemma nu för tiden!
 
Efter några minuters betänketid så bestämde jag mig för att slå till och då fanns den givetsvis inte i lager.. så fick beställa den från Sibas hemsida. Förövrigt kör dom en superbra deal just nu att handlar man en dator över x antal kronor så får man microsoft office på köpet! Sånt gillar man ju. Är verkligen SÅÅÅÅ nöjd!
 

Lista!

 

5 saker jag vill ha (materiellt)

En lägenhet i sthlms innerstad (alltid dröm #1 för mig)
Nya skor (många)
En Louis Vuitton Neverfull
Massa nya kläder
En ny fräsch bil

5 saker jag vill ha (icke-materiellt) 

En vältränad kropp
Sol
Ett jobb med en feting lön (eller bara ett sinnesjukt roligt)
Svar på vad jag ska göra i höst
En stor blogg

5 saker jag stör mig på

Folk som är otrevliga mot oskyldiga människor
Snåla människor
Hur jävla svårt det ska vara att fixa jobb och lgh i sthlm

5 saker jag älskar 

Vänner/Familj/pojkvän ofc
Min nya dator
Att mysa i sängen när det spöregnar
Johan Falk-filmerna
Choklad och Skittles

 

Charkisar

 
Idag har jag en ensamkväll hemma. Oliver är iväg på annat och jag ska jobba imorgon så jag är bara hemma och tar det lugnt. Jag tänkte att jag skulle lyxa lite sista dagen på semestern + att jag är ensam hemma → har inget annat att göra än att äta. Så ikväll är det jag youtube och denna gottebrickan! 
 
ps. min favorit från delidisken är Magnifika skinkan, sååå god! [TIPS]

I'm back!

 Bilder från "semestern" i Stockholm!

Hallå där, köp blåbär!
 
Jag lyser med min frånvaro ännu en gång, men vet ni vad? Nu har jag samlat lite energi och känner att jag är lite mer med på banan igen. Den senaste tiden har jag varit så stressad (är väldigt stresstålig faktiskt), och för att vara helt uppriktig kämpat för att överleva varje dag, varit lika förvånad varje morgon att jag vaknat. Men nog om det, nu hoppas jag att den tiden av mitt liv är över, för jag älskar ju att jobba och slita för mina pengar.
 
Jag har precis haft en veckas semester. EN HEL VECKA!! Det är helt otroligt och dom 3 första dagarna hade jag sån jävla ångest pga vet inte vad man gör när man är ledig. Men jag har spenderat så himla mycket tid med Oliver och det är nog det jag behövt. Min tryggaste punkt. Vi har även hunnit vara i Stockholm med vänner och bara strosat omkring, besökte skansen, grönan, aquaria och lite olika museum (se bilder), vilket jag också tror jag behövde, inga måsten, en helt annan stad.
 
Igår spontanköpte jag en ny dator också och det ska bli så jäkla kul att den kommer (visar er imorgon!), så det gör mig lite taggad på bloggen igen. Är egentligen så himla sugen på att ha en youtube-kanal också, men problemen är:
 
  • Jag tror jag skulle skämmas så mycket
  • Jag har ingen bra nisch / tema
 

Snapshots

 
 
Lite snap från senaste veckan!
 
Jag har hunnit med att: Se min lilla kille lära sig cykla, Spelat minigolf, Legat på stranden, Ätit korv, Spelat bilbingo med mamma, Ätit mer korv, Äntligen tagit mig ut på pw:s, Ätit massa gott, Gått på bio!
 
 

Happy Birthday!

 
I fredags var det kalas för Kristian som fyllde 29 år! Lyckas byta bort mina sista timmar på jobbet så jag för engångskull skulle kunna vara med en stund.. Det blev tårta och sång innan vi gick ner till allsången och sedan vidare till sandön och Idas Brygga. Älskar Idas nu på sommaren, det är så jäkla mysigt där! 
 
Jag och Oliver avslutade med donken innan jag var tvungen att åka hem och sova 4 timmar innan jobbet. Jag kände bara yolo i fredagsnatt när jag skulle upp aptidigt för lördagsjobb. 

Här vill jag bo





 


 












 
Vet inte vad det är med denna lägenheten, men jag föll pladask för den och kan inte sluta hoppas att någon ska föraöver minst 4 miljoner till mitt konto på direkten.. #drömmen

Njutning på hög nivå

 
I veckan när det var så fint väder, åkte jag och Oliver ner till Stugan och grillade korv med hans mormor och morfar och bara njöt utav det fina vädret. Stugan är ett ställe där du aldrig behöver åka hem hungrig ifrån.
 
Vi körde en baklängesmiddag och började med glass och jordgubbar och avslutade med korvgrillning. Så himla mysigt där ner, att ligga i en solstol och höra när fråglarna kvittrar, det är nästan oslagbart. 

Jag ska måla hela världen lilla mamma

 
Äntligen har jag fått tummen ur att köpa en målarbok för vuxna. Har sett på Paulina & Alicia's bloggar att dom pysslar med detta ibland, och jag har blivit så avis, jag älskar ju att måla! Min största tanke är att det ska vara roligt, men framförallt få mig att varava ner och försöka ta bort stressen i mitt liv, för den är inte sund längre.
 
Satt i 2 timmar och pillade med detta igår och det var så skönt att glömma tid och rum! 

RSS 2.0