Blomma


 
Den här blomman fick jag av min lilla prins i födelsedagspresent. En blomma han valt helt själv. Min fina gullunge 

Kalas





Idag har jag haft finbesök av alla nära och kära. Himla trevligt är det. Vi flyttade in köksbordet till vardagsrummet för att alla skulle få plats i samma rum och gud så mysigt det blev. Värmen nivån kom också upp till en nästa obehaglig skala nu på slutet.. haha. i-landsproblem. Fått så fina saker idag, visar er imorgon. De absolut finaste fick jag av min lillakille. Så gullig! 

Birthday girl!




Finbesök




Ikväll har jag haft finbesök av min käraste Anna. Bjöd henne på middag. Inget mindre än det vinnande kortet Rosendalspastan. Jag "slängde" även ihop lite kladdkaka tills morgondagens kalas och sen har vi kollat på youtubeklipp. Bara chillat med andra ord. Så skönt att inte känna krav på att man måste hitta på saker för att inte känner sig tråkig osv men sina vänner, utan bara kan ligga och göra ingenting i flera timmar. Älskar henne för det, min Anna!

New in


 
Igår fick denna lilla kärleken följa med mig hem. En födelsedagsprsent/julklapp från pappa och Oliver. En mindre laptop som jag kan ha med mig i väskan.

Anledningen till att jag ville ha en ny liten, är för att fördriva tiden på tåget upp till Stockholm alla måndagar under våren samt kunna plugga under restiden osv. Den är tunn, lätt och smidig och hoppas att den ska funka prima! Hittils är jag supernöjd.

Tusen tack väldens bästa pappa och världens bästa pojkvän!

Marieberg

Halloj! 

Jag har percis kommit hem efter en heldag i Örebro med pappsen. Vi har köpt diverse saker (visar vad jag köpte för er imorgon!!). Satan i gatan vad kallt det är ute idag. Pälsmössan gör sig verkligen till rätta dessa istider, även om jag inte hunnit använda den, men det lär jag göra nu. Jag har lite halvbrådis, för kl 19 kommer Kajsa och hämtar upp mig så ska vi in till stan och käka med Josefin, Ellen & Emma. MYS!


Årslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Var på Summerburst med två av de finaste människorna jag vet, bokat in mig på en kurs, praktiserat på Swedbank, "hållt" i ett stort event
.
Höll du några av dina nyårslöften? 
Hade inga nyårslöften vad jag minns

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov!

Vilka länder besökte du?
Turkiet

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015? 
Mer upplevelser och mer kul! Gärna mer pengar också.


Vilket/vilka datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
Har inget speciellt datum faktiskt

Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Förkylning bara

Bästa köpet/köpen?
Min kalender, alla dagar i veckan.

Vad spenderade du mest pengar på? 
Mat och inredning

Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Summerburst gjorde och gör mig fortfarande glad!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? 
Alltid vet jag inte men låtar jag minns från året är b.la. Habits (Stay High), Summer, blame, happy osv..

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat... kan inte bara jag få tycka att det är roligt

 

Vad gjorde du på din födelsedag?
Inte fyllt än!

Hur skulle du beskriva din stil i år? 
Som vanligt.. väldigt basic och rätt trist.

De bästa nya människorna du träffade?
Måste vara alla härliga på banken.

Planer för 2015?
Börja plugga, förhoppningsvis tjäna mycket pengar och ha roligt!


Bullbak


Jag är ju en person som gärna har människor runt omkring mig ganska konstant. När Oliver åkte förut började det krypa i min kropp och jag funderade på hur jag skulle fördriva min tid, och eftersom jag fyller år på måndag (wiho!!) så tänkte jag att jag skulle baka lite bullar. Lite bullar blev ganska många bullar. Ca 60 st faktiskt. Provsmakade dom fulaste och måste säga att det blev helt okej. Hade nog velat ha lite mer "smörj" inuti, men nu vet jag ju det till nästa gång!



Premiär!


I julklapp fick jag och Oliver "pastatallrikar". ÄLSKAR pasta och tänkte egentligen lagat rosendals pasta till min käraste idag, tills han sa att han skulle på lan. Men ville ändå äta pasta, så slängde ihop de lättaste som finns. Färskpasta med köttbullar. Prima! Har faktiskt varit lite på jakt efter de perfekta pastatallrikarna.


Sudio TVÅ


Äntligen! Igår fick jag de här skönheterna. Jag gillar ju snäckorna i iphones standardhörlurar, och de här är definitivt en snyggare version av deras egna. Plattslagg också, är ju tippetoppen, då de inte kan trassla sig. Har inte riktigt hunnit spela så högt med dom än så vet inte hur det funkar, men hittils har ljudet funkat prima. 

God morgon!

 
God morgon!

Ännu en solig härlig vinterdag. Jag inviger två av mina julklappar nu till morgonmyset. Så gosiga! Ville bara titta in och säga hej. Ska snart in i duschen och sen göra mig klar inför julfirande #2 med Olivers släkt. Längtar så till maten. ändå åt jag julmat igår. / Hungrig tjej

Julafton


 
 


 
GOD JUL!

I min familj bestämde vi att vi inte skulle köpa några julklappar till varandra i år, utan fokusera på barnen (Wilmer) och julklappsspelet, men ändå kom jag konkade på två kassar med paket. Otroligt. Startade morgonen hemma hos Olivers föräldrar (älskar att starta så, har gjort så de 4 senaste åren), paketöppning och frukost, sen åkte jag hem till Stephanie för hela-dagenfirandet där. 

Blev god julmat, julklappsspel, fika, spel osv. alldeles lagom! Imorgon ska vi till Olivers mormor och fira jul, också väldigt mysigt. Har börjat älska julmaten (trots att jag bara äter prinskorv och köttbullar)

Dan före dopparedan'

 
Herre min gud! Längsta dagen på jobbet idag. Mitt huvud är helt mosigt och det är dags för fröken Ekmark att gå och lägga sig. Jobbade stängning ikväll och sen åkte jag raka vägen hem för att locka håret inför morgondagen, kokade ägg, skivade korv och sylta och la upp på ett fat. Ändå väldigt nöjd med min insats! 

Julklappar

 
I min familj (Pappa och Stephanie) har det alltid varit viktigt att slå in julklapparna fint. Väldigt viktigt att vika kanten i slutet så att den blir perfekt rak osv. Det har skadat mig. Jag kan inte stå för julklappar/presenter jag slått in som inte har perfekta kanter. T.ex. som en av Olivers julklappsspelet-paket. Det blev så fruktansvärtfult (mycket för att formen är knas).

Men detta paket ovan, är jag så nöjd med! Allt klaffade liksom perfekt. Är detta att vara perfektionist? Jag tycker om det så mycket att jag inte ens vill ge bort det. Vill att det bara ska ligga och vara fint. 

Printasquare


I fredags klickade jag hem den här tavlan från Printasquare. De framkallar dina instagrambilder i olika format. Jag tyckte de var en rolig idé och passade på att slå till när det var 25% så jag gav ca 25 kr för den.
Jag valde att ta alla bilder på mig och Oliver / ställen vi varit ihop. Nu står den i vårt sovrumsfönster och är mysig. Ett tips! Du kan välja bilder från din egna instagram och även dina vänners. 

Finaste vännen




Det här julkortet. Finner inga ord. Nr.1 Jag älskar post (inte räkningar) och julkort. Nr.2 att Kajsa rimmat på det.. Alltså hur gulligt. Måste dock säga att jag aldrig kommer välja Göteborg som min hemsta' framför Stockholm ;)

Nu är det jul här i vårt hus


God morgon!

Jag försöker få lite julkänsla, så jag håller på att slå in paket, lyssnar på julmusik, ställt fram julgodis osv. Ska senare till ICA för att kolla om jag kan få  köpa några färdiga skivor rullsylta och i eftermiddag blir det som sagt IKEA.

4:e Advent


Och så brinner även det fjärde ljuset. Snart är det julafton!
 

Jag lever!

 
Jag lever! Det är bara det att jag har jobbat dubbelt i helgen. Alltså Två jobb på samma dag, hela helgen. Är rätt trött i kroppen. Imorgon är jag helt ledig och då ska jag bara sova ut, ta det lugnt och kanske åka till IKEA med pappa. Vi får se lite vad planen blir. 

Nu har jag i alla fall kommit hem från helgens alla jobb och ätit pizza. Kände att jag (men inte min dubbelhaka egentligen) var värd det efter den här helgen. Nu tänkte jag slå in de sista klapparna och bara varva ner.

Jobbarhelgen


Var uppe tidigt i morse och levererade tidningar. Glömde dock lämna x antal i en butik så fick åka tillbaka till Karlsborg när jag kommit hem till Tibro. Nu väntas kvällen på ICA och jag känner mig redan mör. Men först ska jag mysa med min favorit tidning. Härligt hemma!

Favorit i garderoben!



 
Vet inte riktigt om man kan kalla de favorit i garderoben. Det är ju inget plagg, men de klassas väl ändå som en accessoar/väska?. I alla fall, skulle det börja brinna är detta något jag skulle rädda. Dels för att jag älskar plåboken i sig, men även för att allt det viktigaste ligger där i. Men mest för att jag tycker det är sjuktsnygg.

Filmtips!

 
Igår tittade vi på "Let's be Cops". Vi har väldigt svårt att hitta filmer vi tycker om båda två, jag gillar oftast drama och realistiska filmer medans Oliver gillar... något annat. Men denna kände vi båda två att vi ville titta på så den fick det blir. Jag tycker den var riktigt rolig! Lättsam och en film man kan slötitta lite på men ändå vara med i handligen (gillar det).

Jag tycker i alla fall den var sevärd. Tips från mig till dig!

Så här står det om filmen på SF:s hemsida:
När två kompisar klär ut sig till poliser på en maskerad så blir de hyllade i kvarteret. Men när våra hjältar lyckas trassla in sig med riktiga gangsters och korrupta poliser så är de på god väg att bli av med sina falska polisleg.

Blixten Hiiin

 
Idag har jag hängt med min lillkille. Hämtade honom på dagis sen åkte vi hem och tittade på "blixten hiiin". Den här killen är typ den roligaste jag vet. Han funderar på mycket och ställer mycket frågor nu. Idag frågade han som till exempel "Moster thilla, är Oliver din bästa kompis eller?" .. Haha min lille sötnöt.

Vardagslyx

 
Dagens lyxlunch! Det är sånt här det blir i sparandetstider ;)

Hemnetknarkare

Jag är en hemnetknarkare av rang. Mår så bra i själen när jag får drömma mig bort i fina lägenheter. Min dröm är ju en sekelskifteslägenhet i Stockholms innerstad. Alltid varit, kommer nog alltid att vara. Sitter på hemnet fler dagar i veckan för att drömma att jag är ägare av en vacker pärla i min favoritstad. Men, så är ju inte fallet. Men drömma, det är det finaste som finns.

En jag aldrig har släppt. Är Michaela Fornis lägenhet (som nyss blev såld. Mitt hjärta gjordet på riktigt ont, jag ville så gärna ha den. Så fin.) En sjukt fin etta med 3 meter till tak! Lyllo den som köpte den.











 
Alltså hur härlig? Tänk er att slipa golvet och vitlasera det, då är den verkligen perfekt! 

Julklappsastro

 

Påtal om presenter och julklappar....

Klickade mig in på Vecko Revyns astroblogg, där det står vad olika stjärntecken gillar att få. Tyckte det var väldigt ironiskt för det stämde faktiskt in. Så här står det om mitt tecken:

Stenbocken

Vad: kalender, skor, lakan, väska
Varför: Stenbocken har inga stora förväntningar på gåvor, men uppskattar verkligen när de fyller ett praktiskt syfte i hens liv. Nya, fina lakan, en kalender att fylla upp, skor att vandra runt i (eller byta…). Sådana här praktiska saker går rakt hem hos Stenbocken, som inte kan låta bli att känna sig nöjd över hur användbara hens presenter är. Och de får gärna ha mycket stil. Ju mer stil, desto högre värderar Stenbocken sin gåva.


Jag minns inte en enda jul/födelsedag jag inte önskat mig skor eller någon väska. Jag minns heller inte någon jag inte fick skor när jag önskat mig det.. Skor är bland de bästa jag vet. Jag kan använda dom så mycket och de är skönt att slippa köpa dom själv. Ironiskt att det stämmer så bra. Praktiska saker och saker jag har nytta av önskar jag mig ALLTID. 


 

 


Jag gjorde det!

 
Pjuh! Jag överlevde! Måste erkänna att jag gick vissa bitar men jag sprang ändå mesta dels, och det är jag nöjd över. Glad att jag tog mig runt och glad att jag gjorde det. Nu hoppas jag på bra väder imorgon så jag kan ge mig ut då med. Mitt mål är att jag ska komma ut och röra på mig minst 3 ggr i veckan (inte supermycket, men bättre än nu som är 0 dagar i veckan). För mig är det ett realistiskt mål. 

Morrn!

 
Morrn morrn! Jag har precis, som i daglig ordning, ätit frukost och kollat julkalendern. Förbereder mig inför en löprunda! Japp, ni läste rätt. Nu jäklar har jag inga undan flykter. Så fort frullen har lagt sig är det jag som ska ut och springa i solen. Hur långt jag springer spelar ingen roll, utan att jag gör det! 

Presenter

Snart fyller jag år och frågan vad jag önskar mig dyker upp titt som tätt. Problemet är.. att jag inte behöver något speciellt. Finns ju mycket i världen jag vill ha, men känner inte riktigt att det är samma sak.. (har man blivit gammal då eller?) Något jag behöver och verkligen vill ha är nya hörlurar (som jag tjatar på Stephanie och pappa varje gång vi ses, så hoppas jag får dom, haha) Men annars.... Ingen aning.

Jag skulle behöva träningskläder, så att jag tar tag i det, men jag vill inte önska mig det, man kan ju få något roligare då?.... Velpelle man är ändå. Sen finns det ju saker man verkligen vill ha, men som kostar väldigt mycket så man vet att man ändå inte kommer få och inte önskar sig då..

De enda jag behöver nu är väl tågbiletter och lite fickpengar.. FÖR JAG SKA BÖRJA PLUGGA! Woho!! Bara en dag i veckan, men det är mer än jag någonsin trodde att jag skulle göra.

Sen är jag en sån person som faktiskt tycker om att få presentkort, för när det dyker upp något fint plagg, eller fin sak, eller som jag behöver, då kan jag köpa det! De tycker jag är helt perfekt. 

Måndag


Imorse kom lillsnuttan igen. Några timmar bara, men gud vad jag känner mig ensam utan henne nu. Sov dock lika gott som en prinsessa inatt så för den sakens skull var det skönt med ett par timmar ifrån varandra. Men som sagt, väldigt ensamt för en sällskapssjukling som mig.. (och henne). 

Ska snart fixa mig och dra till jobbet. Sista leveransen innan jul! Kan inte fatta att det är julafton nästa vecka. Galet vad fort tiden går. 

När lugnet infinner sig

 
 
Vi är HELT SLUT. Hon är söt och hon är bäst, men satan i gatan vad sliten man blir utan sömn. Lillfröken är så sällskapssjuk så jag fick lägga mig och sova i soffan tätt tätt intill henne. Att sova på soffan är det värsta jag vet. Finns det någon soffa som är skön at sova på? 

Som tur var blev vi bjudna på Lunch av Maria så vi slapp tänka på det, sen lämnade vi tillbaka sessan. Nu har jag tänt alla ljus jag har och bara myser. Händer nog inte många knop mer idag!

Hundvakt





Idag runt lunchtid kom Tessy för att flytta in i ett dygn. Hon var helt galen så vi beslutade oss för att åka till en hundgård här i Tibro och släppa lös henne lite så hon fick springa av sig. Mycket bra val. Nu har hon legat och sovit i 2h med små korta stunder av damp.

Vi har precis käkat lite mat, i brist på tid och lathet blev det pizza som grabbarna hämtade. Mycket välbehövligt må jag säga. Vi tänkte sätta på en film och vila oss lite, kan bli ett hårt dygn!

Tjöt, flöt och musikhjälpen


Ikväll jobbade jag stängning och sen tog jag raka vägen till milan för att plocka upp lite käk till min och min käraste Anna. Standard. Våra grabbar var på julbords så fredagsmys kändes obligatoriskt. Blev tjöt, flöt och musikhjälpen. Helt perfecto!

Julklänning

 
Bilder: Nelly.com

Surfade runt lite i hopp om att hitta någon fin, enkel klänning som jag kan använda flera gånger. Hittade denna och den föll mig så väl i smaken, även priset. Så denna vackra, enkla skapelse blir det till julafton! Nelly är en av mina favoriter när det gäller klänningar faktiskt. Den glittrar lite också vilket jag tyckte var fint!

Kvällsfika


 
Idag blev självklart inget mindre än mina egna bisvier till kvällsfika när jag tittade på morden i Sandhamn. Dom är helt sjukt goda och jag är nästan chockad själv. Dagen har bara gått åt till att baka och kolla Diselråttor och sjömansmöss. Skönt att ha sånna slödagar ibland. Det kändes helt rätt idag.

Nu ska jag kolla slutet av Big brother finalen i brist på bra tv-program!

Recept!


 
 
 
 


Idag har jag hör och hämpna... BAKAT! Varit så sugen på att testa på att baka Daimbiskvier och idag när tristessen kom slog jag till. Sysselsatte mig i 2h och nu står de i kylen och gottar till sig. Jag är ingen klippa på att baka, jag har lite svårt med måtten, men idag när jag skulle smälta chokladen så fylldes hela vårt kök av rök och det luktar pyton där än.. men sånt här!
Här får ni receptet:

Till ca 20 biskvier!

Det här behöver du :
200 g mandelmassa
1/2 dl socker
1 äggvita

150 g smör
1,5 dl florsocker
1,5 dubbeldajm
1 tsk vaniljsocker
1 äggula

150 g mjölkchoklad
1/2 dubbeldajm

 

Gör så här:  

 

Riv mandelmassan. Blanda ihop med socker och äggvita. Klicka ut små bottnar på en bakpappersklädd plåt. Grädda i 175 grader, ca 10-20 minuter tills de fått en fin färg.

Vispa ihop rumsvarmt smör med övriga ingredienser till en slät kräm. Hacka dajmen och rör ner den i smörkrämen. Låt krämen stå i kylen en stund innan du breder på smöret på botten. Gör de lite toppigt på undersidan av mandelbottnarna.

 Smält chokladen på svag värme över vattenbad. Doppa biskvierna i chokladen, vrid dom lite så att överflödig choklad rinner av. Strö på lite hackad dajm som dekoration.
(Chokladen ska inte vara för varm när du chokladdoppar, då rinner den nästan av biskvierna.)

Ställ de i kylen minst 1 timme.

 




 

Nu är det gjort!


Idag gjorde jag det! Skickade in ansökan om utbildning. Nu får vi se om jag får en plats eller inte, det får bära eller brista Är det meningen att jag ska gå så kommer jag få en plats och då tänker jag göra det bästa utav av det. Trodde aldrig att suget efter att studera skulle komma, men det kom.
Är så pirrig och nyfiken på framtiden! 

Vägen till mannens hjärta går genom magen


Eftersom vi "firar" 5 år idag så tänkt jag när jag åkte hem från Mamma förut att jag kanske skulle ge något till min skatt. Vi brukar inte ge några presenter men tänkte ändå att jag ville köpta något litet. Köpte hans favoritgodis (twix) och en liten as "med kärlek". 

För att göra det lite finare "slog jag in det" i sidenband! Tycker ändå att jag är en ganska söt tjej.. haha! 

God morgon


God morgon!

Har precis vaknat, ätit frukost och kollat på julkalendern i vanlig ordning. Väldigt sent och hade inte Olivers väckaklocka ringt hade jag sovit än. Är fortfarande trött och kommer förmodligen inte ha några problem att somna ikväll. 

5 år!


Idag är det 5 år sedan han & jag blev vi. Tänk att han fortfaranade är min och att jag älskar honom lika mycket än idag. Världens bästa. Min största första kärlek.

Min ögonsten och vackrast på jorden! 

Lilla sessan


Idag kom min prinsessa lite oväntat. Mina päron skulle iväg på lite olika saker så jag fick vara hundis ett par timmar. Supermysigt. Det bästa med att ha henne här är att man är ute så mycket, Hon är verkligen världens nyfiknaste och ska lukta på ALLT och ALLA. Finaste sessan!

Webshop!

 
 
Jag har blivit med Webshop!

Här hittar ni prylar jag tycker om som kanske ni också gillar. Från Olika priser, högt och lågt. Kommer uppdatera den med jämna mellanrum (så ofta jag hinner och har något att uppdatera med) samt lägga till fler kategorier är min tanke.

Ni hittar den HÄR!

Julstjärna

 

Idag när jag och Anna var i stan handlade jag julstjärnor. Tyckte liksom att det var de som fattades för att maxa julkänslan. Dock ser jag när jag kommer hem att en är pytteliten och den andra asstor (?!), men det syntes inte i affären.. Mycket märkligt. Så jag ska åka till Ica senare och skaffa mig en lite större julstjärna som kan matcha min stora. Så vill någon ha en julstjärna skänker jag gärna en lilla. 




Julkort


 
Idag när jag kollade i brevådan låg det inget mindre än ETT JULKORT! Jag älskar ju verkligen vykort och dylikt. Det är nästan bara familjen Ekmark/Pettersson som skickar vykort men det är typ det mysigaste jag vet. Så nu pryder ett fint litet julkort på vår kyl! 

Storhandla

 
I helgen bestämde jag och Anna att vi skulle börja storhandla ihop, lillgammla som vi är. Sagt och gjort, idag storhandlade vi, och alla andra(?).  Älskar att strosa omkring på maxi. Nu har vi mat för hela veckan och behöver inte tänka mer på det! 

Hjo




 

 
Idag har jag varit hos min kära vän Pål i Hjo. Hon bjöd på lunch, en supergod kycklingsallad med couscous som jag förmodligen kommer sno receptet på. Den hade alla rätt! Fick se hennes nya lägga som var så mysig och låg precis vid vattnet. Kan bara tänka mig att det är ett paradis på sommaren. Hjo är en så himla fin stad som jag lätt skulle kunna bo i. Älskar alla gammeldagsa hus.

En mysmåndag med Pauline helt enkelt!. Nu ska jag iväg till jobbet och är inte hemma förens sent ikväll. 



Vecka 50


Såhär ser min vecka ut hittills. Hoppas på att få mer jobb än vad som är planerat. Hyffsad Oplanerad vecka ändå.

Bingo




Bingolottokväll är verkligen underskattat, eller så är det bara så att jag har världens bästa vän så att allt blir roligt. Tyvärr blev det ingen vinst, men det var kul ändå! Tycker om Ingvar Oldsberg (tantvarning på mig?) som programledare också, mysig gubbe. Nu hoppas jag att jag tar hem det på uppesittarkvällen, men förmodligen har jag precis jinxat det..

Iväg


Nu ska jag snart knata iväg till ICA med Anna för att köpa lite göttigt inför bingon. Tänk om vi vinner en resa. Hur fantastiskt hade inte det varit? Brukar på sin höjd vinna en ny lott men det är kul att drömma. 

Nu > ICA!

Mysfaktor 100


Det är så mysigt att se detta hemma! Vi måste skaffa oss en gran. Ljusstaken funkar liksom inte.. haha. I år har jag kört på äkta sidenband, och vilken skillnad det är! Känns så lyxigt. Hade egentligen tänkt mig vitt sidenband, men det får kanske bli på Annas födelsedagspresent istället.. vem vet! I år är jag inte så nyfiken på vad jag får i julklapp utan mer att få spendera tid med nära och kära.

Binglotto

 
 
Ikväll ska jag och Anna ha en bingolottokväll. Hoppas på en storvinst eller en resa, både vore nice. Ska leta upp min bingopenna från när jag fick åka till studion med mina bästa vänner (bästa presenten ever!) och hoppas på att den ger tur (den har aldrig gjort det innan men någon gång ska det väl vända?)

Håll tummarna för oss! 

Andra advent


Nu brinner ljus nummer 2. Två veckor kvar till julafton! 

Cervera


När jag och Anna var inne på VIP-shoppingen i morse sprang vi även in på Cervera (älskar cervera, bästa butiken) där jag hittade det här muggarna (4-pack) för 59:- ,KAP tycker jag!

VIP-shopping

 
Imorse var jag och Anna på VIP-shopping på H&M på Elins Espland, Det bjöds på frukost från Wayne's coffe samt att det var 20% i butiken. Hittade inget speciellt, blev underkläder och inte mycket mer. Det var väldigt mysigt att strosa omkring där inne utan att någon anna butik var öppen. VIll definitiv gå på det igen! 

Julklappar


Idag har jag börjat slå in julklappar. Jag fick dock ett utbrott redan på första så det blev inte allt för många klappar inslagna idag, och eftersom vi inte har någon gran (den hade inte varit uppen förens dagen innan julafton ändå) så tog jag lille kandelabern till hjälp. Den får agera julgran tills vi kommit fram till om vi ens ska skaffa någon.

Julklappsshopping!


Julklappsshopping står på vårt schema idag, så vi ska strax in till stan. Jag har bara en kvar och den är till pappa, men Oliver har desto fler att avverka. Vi ska även försöka hitta ett present till Emilia som fyller år i helgen. Så det är vad som gäller för oss nu ikväll. Dags att bege sig mot stan!

Hur det blev..

 

Så här blev mina iris lights. Det lyser så himla mysigt på kvällen. Alldeles lagom (perfekt lampa när jag är ensam hemma och ska sova). Jag är supernöjd!


Ordning och reda, pengar på fredag!




Idag tog jag tag i det som hängt över mig länge.. städa min garderob. Har fullständigt struntat i den i ca 4 veckor.. (älskar att ha ordning och reda där) och bara slängt in saker jag inte orkat se. Idag kände jag att det var dags att ta tag i det. för jag vet inte ens vad som finns där inne (?!). Har så mycket kläder jag inte ens använder som jag egentligen vill bli av med. 

Nu ser man golvet igen och det känns så skönt! Flyttade om lite och organiserade den lite bättre. Nu lyser lampan upp ordentligt också för att det inte längre är en hög (läs: 15 st) väskor som skymmer den. 

Julkalender


Idag tog jag sovmorgon, det var verkligen hur skönt som helst. Nu kollar jag på julkalendern och bara morgonmyser. Tittar ni på julkalendern? Jag älskar att titta på den, de ger mig så mycket julkänsla. Årets verkar ändå helt ok. Inget slår ju mysteriet på greveholm men det har ju varit sämre kalendrar. 

Dock känns de konstigt att dom är utomlands i julkalendern, de gör ju inte julkänslan superstark.

1 december

 
Vilken dag! Helt slut och lite till. Följde med Stephanie till Skövde där hon skulle skriva in sig på AF. "Tar väl inte så lång tid" tänkte jag. Tog 3h så det var aldrig någon idé för mig att åka hem innan jag skulle iväg till jobbet så vi tog en fika på det, och nu 22:15 är jag äntligen hemma.. Galet trött! 

RSS 2.0