Ikväll..

 
Ikväll tänkte jag visa er vad som fanns i månadens glossybox!

thursday morning!

 
God morgon vänner!
 
Jag har precis kommit ur duschen, har ätit lite frukost och morgonmyst. Alltså jag älskar att ha god tid på mig innan jag ska iväg och jobba. Att bara kunna gå omkring och mysa någon timme utan stress, så härligt!
 
Idag blir det jobb hela dagen. Skulle varit tre timmar bara, sen blev det ett kvällspass men nu blir det slutligen 12:00-19:15 istället, det funkar lika bra det. 

Hängmattan!


ALLTSÅ, hängmattan!
 
I fredags eftermiddag åkte jag och Oliver in till stan för att köpa hängmatta. Oliver hade fått en ideé, (han får ganska många galna/roliga/knäppa/asbra ideér) om att vi skulle ha en hängmatta på balkongen som man kan sola i. Jag som är soltorsk var ju inte emot detta alls, och fan vad bra det blev! Här låg vi båda två i söndags, lyssnade på mysig musik och njöt. Detta är någon min nya favoritplats i hela vårat hem.
 
Här tänkte jag gosa ner mig idag också, men kudde och filt och vila med en podd. Ikväll blir det i vanlig ordning jobb.
 

Överraskningar..

 
Idag kom Stephanie hem till mig med blommor. Hon är verkligen världens finaste. Undrade självklart varför jag fick blommor och hon svarar "jag tycker att du är värd det". Alltså blir tårögd. Hur fina människor har man inte omkring sig. Så snällt, spontant och omtänksamt! Älskade underbara storasyster!

Galapepp

 
Här hemma håller jag på att försöka styra upp min galaoutfit tills på lördag. Det är ÄNTLIGEN dags för The golden year gala med Hannah & Amanda. Ska bli så satans roligt! Det enda som saknas nu är skor och det verkar vara en omöjlighet för mig att hitta ett par snygga beigaklackar i en bra prisklass..
 
men skam den som ger sig!

Favoriter just nu!

      
   
 
Har inte mått så bra i helgen, där av min frånvaro. Som tur är har min stjärna tagit hand om mig på bästa tänkbara sätt. Finaste människan i världen. Jag har alltså varvat soffan - sängen och hängmattan denna helgen, så det har inte hänt särskilt mycket i mitt liv. Så jag tänkte att jag kunde dela med mig av 4 av mina favoriter just nu!

Jordgubbemys



 
Jag mår inte så bra idag, så jag har krupit ner i sängen med en skål jordgubbar och ska sätta på en film och bara mysa ett par timmar.

Regndroppar



 
Något av det finast jag vet är när det regnar / har regnat och det ligger små droppar på bladen. Det är så otroligt fint och häftigt på något sätt. Knäppte av lite bilder i farfars trägård i helgen, så jäkla magiskt att droppar är så där perfekt runda.

Bakluckeloppisen!

 
 
 
 
I lördags tog jag en paus från bygget och åkte och hade bakluckeloppis i Tallhyddan. Det var så gräsligt jävla kallt så jag trodde jag skulle tuppa av utav köldskador, men än lever jag!
 
Vi fick faktiskt lite sålt så några kronor skramlade vi in. Även om pengarna inte var den stora delen i de utan att bli av med alla gamla grejer som längre inte kommer till användning utav oss.
 
Det vart i alla fall några kronor och vill var nöjda!
 

Bakluckeloppis!

 
Hörrni!
Vill ni fynda fina saker?
 
Imorgon är det "bakluckeloppis i tallhyddan" (mellan forsvik och mölltorp, för bättre vägbeskrivning hör av er!). Där ska b.la. jag och Stephanie sälja massa prylar. Jag säljer till exempel en tavla, tre lampor, kläder som helt enkelt inte kommer till användning (vissa helt oanvända med prislapp kvar), och mycket mer. 
 
Har ni inget att göra kan ni ju alltid ta svängen förbi och se om ni hittar något eller kanske bara köpa en lott eller fika lite? Det är mellan 14-16 så har ni som sagt inget för er tycker jag att ni ska kika förbi! Eller kanske vill ni sälja? 50:- per bord eller baklucka, bör vara där ca 1,5 - 1 timme innan det börjar för att få ordning på allting. 
 
 

Taken 3

 
I veckan såg jag och Oliver "Taken 3". Jag gillar den första taken väldigt mycket, tvåan var okej, och denna var enligt med faktiskt väldigt bra också. Det är verkligen min typ av film. Thriller. Det är det bästa jag vet.
 
Handling: 
Detta är slutet! Liam Neeson är tillbaka som den före detta CIA-agenten Bryan Mills, vars liv slås i spillror när han blir falskt anklagad för ett mord på en närstående. På flykt undan CIA, FBI och polisen måste Mills för en sista gång använda sina "särskilda färdigheter" för att spåra upp de verkliga mördarna och se till att rättvisa skipas - på hans eget unika sätt.
Källa
 
Summan av kademumman: SE DEN!
 
 

Renovering pågår..

 
Jag är inne i en renoveringsbubbla förtillfället, och när jag väl tar mig ur den är jag i en jobbubbla.
 
I onsdags efter jobbet åkte jag och pappa ner till Jönköping för att hämta hem köket vi ska bygga ihop denna långhelg. Sagt och gjort! Det är ett relativt litet kök men satan så många delar och kartonger ändå. Kan inte riktigt hantera detta med alla dessa kartonger. Dom är överallt, högt och lågt, och när man väl byggt ihop något tar de 3 gånger så stor plats.
 
Torsdag morgon startade jag med jobb, sen var det full fart till huset för att riva kök. Renovera är så jäkla fysiskt jobbigt, men så satans kul i hjärtat och själen. Blir så tillfredställd av livet när sånt händer.
 
Helt fantastiskt ändå att ingen av oss varit arga på den andre ännu. Jag har varit väldigt irriterad, men inte på någon annan än mig själv, och det tycker jag känns sällsynt för renoveringar (eller är det bara i min familj vi har väldigt starta personligheter och viljor? haha)
 
Har inte hunnit ta en enda bild på köket hittils.. men ska försöka komma ihåg att dokumentera lite imorgon. Kul för framtiden och se vad vi gjort och skillnaden.

Förvaring

 


 
 
När jag var på IKEA för ett tag sedan köpte jag den här rullvagnen. Jag har en låda i hallen med allt mitt smink, oftast väldigt mycket ordning där, men jag sminkar mig sällan i hallen utan släpar allt fram och tillbaka, fram och tillbaka, hela tiden. 
 
Så jag tänkte att denna rullvagnen skulle vara en smart förvaringsgrej. Dessutom tycker jag att den är rätt så snygg för att vara en rullvagn. Den är inte helt i ordning, utan jag vill ha två till utav "akrylburkarna" men i stort sätt är den klar. Jag tycker den är väldigt smidig. Detta är alltså det smink jag använder dagligen, resten ligger kvar i lådan i hallen.
 
hylla nr två är tillängnad mina hårprodukter och nr tre ligger det handdukar.
 
 

Alla nyanser av grått

 



 
Gråttkök med gulddetaljer är typ det finaste jag vet. Ibland kan jag sakna vårt gamla kök, den perfekta grå. Grått överlag är väldigt fint. Finns i såna många olika toner och kan göras så mycket med det.  Jag föll pladask för det här köket ovan. Vill ni se hela lägenheten kan ni kika på den här!

HJÄLP!

Nu är det 3 veckor kvar till galan och jag har ännu ingenting att ha på mig. Ingenting känns sådär helrätt så jag söker med ljus och lykta eter den perfekta klänning. Vet ni några bra affärer/webshops för detta så tipsa gärna! (Nelly, Asos och Topshop genomsöks DAGLIGEN!) 
 
Börjar verkligen få panik! Det enda jag vet att jag vill (men är verkligen öppen för förslag), är att jag tänker mig beiga klackar, gärna en kort klänning eftersom vi ska gå ut efter galan. I mitt huvud ser jag mig en grå/ljusrosa/nude-färgad klänning men jag vet verkligen inte om det ska vara så heller, samtidigt ser jag glitter och paljetter. Ja ni hör ju, jag vet nästan ingenting. Snälla hjälp?!

New in



 
HUR FIN är inte min nya clutch? Verkligen helt fantastisk och den där lilla färgklicken till vilken tråkig outfit som helst. Älskar ljusblått!

Kyckling och ris

 
Har varit sugen på kyckling och ris i veckor men har inte hunnit göra det förens nu. Jag passade på att göra matlådor när jag ändå höll på. Jag är sämst på kyckling men man blir inte bättre när man inte övar. Det blev ändå väldigt gott för att typ vara första gången jag körde kyckling i ugn.
 
 

Cirkus!

 
 

 








 
En av alla bra grejer med att Wilmer blir äldre är ju alla roliga barngrejer man får anledening till att göra. Så som Cirkus. Satan i gatan var fachinerad han var. Vi var på Cirkus Scott som var i Skövde i helgen och det var verkligen hur bra som helst. Huvudsaken var absolut att Wilmer hade roligt och det tror jag verkligen att han hade. 
 
Passande nog till denna Cirkus så hittade Wilmer min gamla dalmatinhund uppe på vinden när vi rensade och några timmar senare fick vi se livslevande pongos! Han stod länge och bara tittade på dom. haha Gullunge!
 
Mest imponerade var i i slutnummret där 6 crossar åkte omkring i en boll! SEX STYCKEN! Cross SM släng dig i väggen säger jag, herregud vad jag var imponerad, och inte minst stod Robert Bronett i mitten utav bollen medans de andra körde, helt sinnessjukt.

Sovrum









 
Alltså hur skönt och mysigt är det inte med en nybäddad säng? Det kan var bland det bästa som finns. Förra helgen när jag var på IKEA passade jag på att köpa nytt påslakan. Har velat ha detta länge men inte direkt prioriterat det då vi inte är i behov utav påslakan, men det är ju alltid kul att kunna variera sig oavsett vad det är, så jag passade på nu när det var prissänkt.
 
Älskar vårat sovrum. Det är nog mitt favoritrum i lägenheten. Jag har någon vision om att det ska vara tavlor hela vägen på sänggalven, men det ska inte vara vilka tavlor som helst utan några speciellt utvalda som betyder något, nu har vi Wilmer min stjärna i alla mörker, och en bild på alla Instagramfoton som finns på mig och Oliver och saker vi har gjort tillsammans.
 
Vad resterande ska vara är helt enkelt upp till framtiden att utvisa. Sen vill jag få in lite mer myskänsla, i from av textilier. Jag skulle vilja ha "hotellgardiner" som går från vägg till vägg hela "fönsterväggen", men pga snedtak i sovrummet vet jag inte riktigt hur man löser något sånt, så vi får väl se hur det blir med det.
 
Och som ni ser, inte minst är hästen på plats och tillbaka i sovrummet. Har saknat den!
 

Glossybox



 
 
 
I veckan fick jag äntligen hem min glossybox! I boxen den här månaden låg det:
 
Schwarzkopf styliste ULTÎME - Sea Salt Beach Look Texture Powder
Glazel Visage Loose Eyeshadow (ÄLSKAR FÄRGEN PÅ DENNA!)
Maybeauty The Incredible Face Mask
Teeez Cosmetics Nail Lacquer
Lord & Berry Crayon Lipstick Extra Matte, Kiss
 
Finns att beställa HÄR
Tips till morsdag är att det finns en mordagbox!
 

RSS 2.0