Pest eller kolera

Skostorlek 30 eller 55?
Svar: 30! Har 35-36 så skillnaen är inte så värst stor..
 
Trampa på Lego eller slå tån i tröskeln?
Svar: Trampa på lego
 
Hålla ett tal för nationen eller ha en egen talkshow på kanal5?
Svar: TALKSHOW! hur kul?
 
Förmågan att läsa tankar eller förmågan att teleportera dig?
Svar: Teleportera
 
Ta ett dopp i ett badkar fyllt med naglar eller ta ett dopp i ett badkar fyllt med blod?
Svar: Blod
 
Aldrig mer få vistas utomhus eller aldrig mer få vistas inomhus?
Svar: Aldrig mer få vistast utomhus
 
Bajsa ut 1000 myror eller bajsa ut en gigantisk spindel?
Svar: Spindeln, lätt!
 
Slicka på en lyckstolpe en fruktansvärt kall vinternatt eller bära långkalsonger varje dag under en hel sommar? 
Svar: Lyckstolpen
 
Vara en vädligt ointelligent miljonär vara en väldigt intelligent och ha normal ekonomi?
Svar: väldigt intelligent
 
Vara världskänd under din tid som levande eller gå ner i historieböckerna efter din död?
Svar: Vara världskänd när jag är levande
 
Vinna storvinst på lotto eller leva dubbelt så länge?
Svar: Storvinst!
 
Veta när du ska dö eller veta hur du ska dö?
Svar: Hur jag ska dö


 
 
 

Tacofredag...


Tacofredag... höll jag på och skriva, men det är ju givetvis lördag! Har ingen koll på dagarna alls när jag jobbar som jag gör. I tisdags trodde jag det var torsdag och idag tror jag det är fredag. Håller på att lära mig massa nya saker på jobbet, så hjärnan går på högvarv hela tiden för att minnas allting. 
 
Hur som haver, nu har jag äntligen jobbar klart för den här veckan. Imorgon är jag helt ledig men då är det inte en helt vanlig dag, utan min älskade pappas födelsedag. Han är en otroligt svår person att köpa presenter till. Han har allt och säger aldrig något han önskar sig = svårt!
 
Resten av kvällen ska jag spendera i soffan och sängen. Från att bara ha jobbat eftermiddag/kväll till att nu vara typ den första på jobbet varje morgon har tagit hårt på min kropp kan jag säga... har ett par timmar att ta igen.

Äntligen en matta!




Tycker verkligen vårt kök börjar bli mysigt nu! I onsdags beställde jag hem en matta som jag kikat på ett tag men aldrig kommit till skott och tänkte äsch, jag gör det bara, är den ful går den att skicka tillbaka.. Men den blev helt ärligt väldigt bra. Den är precis så "hård och sträv" som jag vill att en ska vara och perfekt färg. Vårat kök är hyfsat stort och ekar för det mesta så det var skönt att få det lite mer "boigt". 
 
Jag har dock funderingar på om jag ska göra något på den tomma väggen bakom bordet?.. På väggen mittemot hänger mina favorittavlor från dry things och vill inte att det blir för mycket.. 

Xlash recension


För dryg två månader sedan började jag med Xlash. Var väldigt skeptisk till produkten, men det får jag nu äta upp. Jag började med väldigt korta fransar, nästan oexisterande. Innan jag hade fransförlängning hade jag inte så korta som då, det är jag 100% på. Det är först nu jag känner att jag börjat få lite längd på dom (alltså längre än vad de brukar). Jag hoppas fortfarande att de går att få dem liiite längre, men kommer de inte gå så är jag faktiskt nöjd som det är nu. Upplever även att fransarna är mycket tätare än innan. Känner mig nästan förbluffad över hur denna produkt fungerat. 
 
Jag tycker faktiskt att Xlash är värt varenda krona. De har även ofta mycket erbjudande som man får nästan jämt rabbaterat pris. Man kan ju aldrig garantera att allt funkar på alla för alla kroppar är olika och regerar på olika sätt, men detta har varit alla rätt för mig. Detta är lätt en skönhetsprodukt jag inte kan leva utan. 
 
5 av 5! 

Det blir ett par timmar ändå..

 
Skrev ner alla timmar jag jobbat denna månad och då slog det mig, det är inte alls konstigt att jag är stressad 6 av 7 dagar i veckan. Att pussla ihop tre olika jobb och få alla timmar på dygnet att räcka till för familj, pojkvän och vänner är inte det lättaste. Oftast måste jag utesluta de sistnämda vilket är sjukt tråkigt, och det är bara jag som förlorar på det. 

Ibland känner jag mig som en jobboman. Många gånger jobbar jag på två jobb samma dag och det sliter helt sjukt på min kropp. Jag känner mig 8 av 10 gånger otillräcklig. Vill ge 100% på allt jag gör men det bara går inte i längden. Det är så många dagar jag jobbar, åker hem och går och lägger mig direkt för att hinna få sömn. Detta pusslande av alla jobb gör mig ibland tokig. Missförstå mig rätt - Jag älskar att jobba, jag älskar mina jobb, men jag skulle bara behöva ha lite fler timmar på dygnet för att hinna med att leva livet också.

Genom Eld

 
 
Älskar den här versionen av Oskar Linnros "Genom Eld" med Clara och Adam. Hittade Clara via youtubekanalen "gravid vecka för vecka" som jag älskar (när det är någon skön person med), och har sedan dess följt hennes egna kanal. Jättefin tjej som sjunger sjukt bra och är skön liksom.

05:57



Satan i gatan vad tidigt jag är uppe idag.. Vet inte hur jag ska palla den här dagen med en så här tidig morgon men de är bara att bita ihop. Somnar förmodligen innan 20:00 ikväll..  Haha!

NU: JOBB!

Detaljer

 

Jag älskar små detaljer, lätta att variera och gör väldigt mycket för ett rum. Jag har länge tyckt att ljussläckare är väldigt fina och charmiga. Idag hittade jag en för bara 40:- på Hem & Hobby och slog till. De jag har hittat innan som jag tyckt varit fina har kostat 100+ så har liksom inte tyckt att de finns något värde i att köpa en, men idag slankt den ner i korgen minnsan.
 
Finns det något roligare än inredning?
 

Vårfräscht!



 
I morse åkte jag till hem och hobby. Jag var så sugen på att köpa nya krukor till köket och det blev det också. Jag strosade säkert omkring där inne i en timma och ville egentligen köpa kuddar, påslakan, plädar, osv. Men jag satte stopp för mig själv vid nya kökshandukar och nya krukor + blommor.

Tycker ärligt talat det blev väldigt fräscht. Älskar denna gråa som är på handdukarna och vill så gärna hitta ett påslakanset med samma nyans men kan liksom inte avgöra om dom är perfekta via internet. 

Nötcreme

 
Har ni testat Lindahl's nya nötcreameskvarg? Det är faktiskt helt okej, smakar kanske inte bäst till frukost, men mellanmål! Mummakademumma. Det är det närmaste jag numera kommer nutella. 

Måndagslista

vad har du på dig?
Svarta mysbyxor och min svartvitrandiga tröja

Hur mår du?
Väldigt blandat. Känner mest för att skrika och gråta.. Tror det är mycket PMS som spökar samlat med annat.

Vad önskar du just nu?
Ett soligt Stockholm och en flaska bubbel med alla jag tycker om

Vad har du ätit idag?
En knäckemacka med skinka, en vaniljkvarg och sprödbakad torsk med potatismos.

Vad ska du göra imorrn?
Jobba och träna

Och på söndag?
Gå på kalas om man blir bjuden på ett sånt (pappa fyller år!)

Vem saknar du?
Mamma, Anna, Stephanie och Wilmer

Senaste köp?
Min träningströja jag visade igår

Vad skrattade du senast åt?
Oliver igår?

Vad grät du senast åt?
Ångest förmodar jag

Vem sov du senast med?
Min oliv

Vad läser du just nu?
Inget

Senast sedda film?
Big Hero 6, BÄSTA!

Vilken svordom använder du mest?
Fan

Vem var den senaste som ringde dig?
Stephanie

Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej

senast 3 inkomna sms?
"vi får väl se vad som händer med oss" 
"Hittade ett men det var i Falköping"
"var?"

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
"ja, Alltid varandra <3"

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Samhällskunskap

Vilken är din favoritfrukt?
alla sorters melon

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen?

Vad är du rädd för?
Att aldrig komma någonstans i livet, döden, att skära mig osv osv 

En person du tycker är snygg?
Joel Kinnaman

Blir du lätt svartsjuk?
Nej..

Din favoritkaraktär ur en serie?
Brooke Davis

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Elin

Vilket språk hade du velat lära dig?
Italienska

Vad för sorts killar faller du för?
Vet inte om jag har någon typ.. haha

Vart vill du åka just nu?
Sängen men det blir jobbet istället

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
En lägenhet i stockholms innerstad tackar jag inte nej till. Eller en resa.. 

 


New in



 
Tog svängen förbi alla sportbutiker Skövde erbjuder och försökte hitta lite träningskläder. Behöver nya och vill ha nya. Hittade inte särskilt mycket faktiskt.. men det blev en T-shirt på Team Sportia. 

Lunch med mamma



Efter jobbet idag åkte jag in till stan och mötte upp mamma för en lunch. Stan på en söndag är tydligen helt död. Vi åt i alla fall på gräddhyllan och det var helt okej gott, men absolut inget favoritställe för mig. Föredrar så mycket annat innan just den restaurangen. Tycker inte man får några spektakulära smakupplevelser.
 
Det var åtminstonde mysigt att träffa mamma lite och strosa omkring i solen och äta lunch. 

Svenskt Tenn


 
Var även självklart inne på Svenskt Tenn när vi var i Stockholm. Hade jag haft oändligt med pengar hade jag köpt i princip allt med elefanterna på. Älskar det mönstret! 

Köpte i alla fall lite nödvändligheter. Tanken är att jag ska köpa mig en bricka också, men blev osäker på storleken så jag får beställa den istället. Går lika bra det! 

Stockholmsshopping #1

 


Denna underbara ring hittade jag på Åhlens City. Älskar den. Enda nackdelen är att den är lite förstor för mig. Satt perfekt i butiken men så fort jag knipsade av alla snören den satt fast i blev den förstor. Antingen får min syster ta över den eller så behåller jag den. Kluven. Världens finaste ring oavsett. 

Skackastugan

 
 



 
Igår när jag skulle åka hem frågade Wilmer mig om jag ville följa med honom ut och grilla idag. Jag är inte den som tackar nej till att umgås med favoriter och äta mat så jag hackade mer än gärna på. Så idag runt lunch åkte vi ner till Skackastugan och grillade. Det var sjukt mysigt och väldigt gott. Grillkorv är underskattat.

Vi var ute i två timmar. Att leka kurragömma i skogen med en 3-åring som hela tiden tjuvkikar och räknar 7-8-9-10 på 1 sekund är väldigt svårt. Men roligt! 

Fredagsmys!


Igår jobbade jag ett kortpass och sen åkte jag hem till mamma för lunch. På eftermiddagen åkte jag och handlade mat inför kvällen och åkte hem till min lilla kille för att vara barnvakt, eftersom föräldrarna var iväg på annat. Vi lagade lagom tills dem kom hem.

Självklart blev det Tacos. Fredag = Tacos! Det var sinnessjukt gott igår..
 
 
 
 

B / W

 



Två bilder från när vi storsade omkring på Söder.

Stockholm dag 2!


 
 
 
Sista dagen spenderade vi mest med att strosa omkring. Lite shopping och kändisspan (såg totalt 11 stycken, haha!). Vi var rätt slitna efter gårdagen så det blev mest att knata omkring och titta i affärer och äta lunch. Lunchen blev givetvis på Vappan. Love it! 

Stockholm

 


Stockholm. Älskade Stockholm. Varje gång jag kommer till den staden slå mitt hjärta några extra slag. Känner mig levande, känner möjligheter, känner lycka i livet. Satan i gatan vilket bra dygn jag hade med dom två bästa vänner.

Vi började med att åka kors och tvärs över hela stan, käkade lunch, tog ett shoppingvarv, åkte hem till Karin för att överraska henne med blommor och avslutade kvällen med middag på Riche. Ett par glas rödvin senare gick vi förbi Café Opera och sen avslutade vi med en drink på L'angolo. 

But first...


Dags att dra sig till jobbet. Idag blir det Skara. Hoppas på att allt går smärtfritt och smidigt!
Hörs imorgon fellas 

Lilleman


Idag är jag med den hära lilla mannen. Vi har lekt doktor, kört race, badat och myst. Bra start på veckan.

Date night!


Ikväll har vi haft en date night. Så mysigt. Vi åt självklart på sand meza, då det är vår favorit restaurang (sand meza är en restaurang med tre olika restauranger i, finns en pizzameny, eller amerikansk och en libanesisk, bästa konceptet någonsin!). Jag åt min vanliga kycklingspett med klyftpotatis och vitlökscreme (SÅ JÄVLA GOD!!!!) och Oliver sin ryggbiff. Alltid samma, haha. Men varför ändra på ett vinnande koncept som Oliver brukar säga till mig.
 
Enligt mig skövde bästa restaurang! Har aldrig gått där ifrån besviken. Kväll som lunch.

Veckans bukett

 
Igår köpte jag blommor till mig själv (så får man göra när man inte fick några igår.. hehe) Älskar tulpaner, men något jag älskar ännu mer är liljor. Det är nog min favorit blomma. De ska tydligen hålla längre sa min personliga florist än dessa 2-dagars tulpanisar man alltid har. De fick ta plats i min runda vas. Så jäkla snyggt tillsammans när det slår ut sen. 

Mycket blommor på bloggen nu.. men denna veckan har varit sjukt stressig så har liksom fått prioritera. Ikväll blir det middag på sand med min kärlek. 
 

Happy Valentine's Day

 
Glad alla hjärtans dag allihopa! 


Min alla hjärtans dag spenderar jag som vanligt på lördagkvällar med jobb, så vi tänkte "fira" imorgon istället med middag på vår favorit restaurang i Skövde. 

Homemade pizza!

 
Känns helt ok att komma hem från jobbet och äta denna underbara skapelse. SÅ GOD!

Melonas


Älskar att vi har vattenmelon på jobbet! Har inte hittat det i Tibro nämligen. Det doftar verkligen sommar utav vattenmelon. 

Anna's Birthday!


 
I måndags fyllde min älskade Anna 22 år! Pga jobb har vi inte hunnit setts sen dess så ikväll ska vi äntligen ses. De bästa med Anna är att det kan gå veckor utan att vi ses, men allting är alltid precis som när vi sågs sist - inga konstigheter. Man får och kan alltid vara sig själv med henne vilket också gör att hon är en 10-poängare till bästa vän. 

Hon har inte önskat sig något men jag är ändå hittat två presenter (den ena är bara en "kul" bonusgrej) som jag tror hon kommer gilla. Svårt ändå, att köpa till någon som inte önskat sig något. 

Kaktus och Betong







Något jag tycker är sjukt snyggt är betong. Älskar betong. Betong och marmor är typ det bästa jag vet i detaljer. Även annars också i och för sig men speciellt i detaljer.

Sen har jag på senare dagar börjat tycka om kaktusar (eller taggusar som Wilmer säger). Förmodligen gillar jag det för att det är "superinne" och är med i alla inredningsbloggar / tidningar jag läser, sen är det ju en nästintill en odödlig växt vilket passar mina icke-gröna-fingrar.

Onsdag

 
Nyss hemkommen från gymmet. Idag körde vi triceps (?) och bröst. Har fortfarande lite träningsvärk från söndagens benpass. Helt sinnessjukt. 

Den här dagen har verkligen också gått i ett.. fattar inte. 
Dagens to do list har sett ut såhär:

 Skicka iväg ett paket + brev
 Köpa present till Anna 
 Få tag i mitt torrschampoo
 Anmäla mig till sjukaste grejen 
 Boka hotell och tåg tills nästa vecka
 
 

El stockholmo

 






 
Nästa vecka åker jag och Stephanie upp till Stockholm. Vårt huvuduppdrag där kan vi kanske ta en annan gång, sen ska vi mysa, äta gott, dricka gott och njuta. Vi bokade ett rum på Hotell Birger Jarl (mitt favorit hotell är annars HTL som ligger på kungsgatan). Tror det blir riktigt mysigt. Ett dygn för bara oss två, jag och min älskade syster. 

Hugos blommor

 



 
Snart är det alla hjärtans dag igen! Vilket verkligen märktes igår när jag på Hugos blommor i Karlsborg där min syster jobbar. Finns så mycket fint. Sen älskar jag ju att ha buketter hemma, men ska jag ge bort tycker jag t.ex. om påsarna. Smidiga att ta med sig desutom, plus att jag tycker det är gulligt.

Här är några bilder på lite utav de som fanns i butiken, gå dit och köp!
(Sjukt konstigt ljus på bilderna och de beror nog mycket på lamporna i en blandning med mycket dagsljus...)

I paketet





 
Detta var som låg i dagens paket! Älskar den. Perfekt ljusrosa och satt som en smäck. Kommer bli flitigt använd i vår och sommar kan jag lova. Så himla fin! Detta är materiell kärlek. 

Den fastspända flickan

 

Har ni hört talas om den fastspända flickan? Jag fick nys om den i fredagspodden och var bara tvungen att lyssna på den. Satt i två timmar i sträck i köket och lyssnade. Fick ta en paus ibland för att jag blev så äcklad och sjukt ledsen över var vissa människor gått igenom. 

Den handlar om "Nora" som Kommer från en välbergad familj om jag inte minns fel och blir slagen hemma av sin pappa. Utåtsett är allt normalt. Hon berättar för socialen hur det ligger till och de ringer Noras mamma och frågor, men Noras mamma säger nej. Hon är också rädd för pappan. Ingen tror på Nora. Tillslut blir Nora tvångsomhändertagen för sitt självskadebeteende. 17 år gammal prostituerar hon sig, när hon är intagen på ett behandlingshem utan att personalen ingriper. En dag blir hon fastspänd och grovt våldtagen av en av sexköparna; polischefen Göran Lindberg.

Den är sjuk, brutal och väldigt bra! Alla borde lyssna. SÅ tacksam över det liv jag har. Det som är så fint i denna historian är att Nora aldrig riktigt tappar hoppet. 

 

Måndag


God morgon fellas! 

Jag vaknde supersent idag (?), jag som har mycket att göra.... typiskt. Jag har slängt i mig lite frukost och ska snart byta om och ta en promenad. På vägen hem ska jag förbi ica och hämta ut ett paket och köpa lite lunch. Sen är det dags för jobb! 

Även idag har vi strålande väder och hur gött är det inte. Solen värmer till och med lite. Igår när vi var ute och gick så tog jag vinterjackan och mössa. Om jag svettades? Svar JA!

Frozen Yoghurt





I lördags testade jag denna frozen yoghurt. Älskar frozen yoghurt (den bästa jag testat finns i örebro!). Jag tog denna mest för att det var lördag och för att jag fick äta nått gott då, valde då något jag trodde var lite bättre än vanlig glass och visst hade jag rätt. 

Konsistensen är inte som Frozen Yoghurt (typ mjukglass) men är precis som vanlig glass. Den smakar som gammeldags vanilj och det gillar väl de flesta.. (?) Jag tog lite frozen youghurt och sen skar jag upp melon och åt tillsammans. Blev jättegott. Annars förespråkar jag non-stop i, men inget sånt för fröken Ekmark.

Svingod och ett bra tips till er andra! 

Hard work work


Pjuh! Nu har jag gjort mitt.. för idag! Blev 1h promenad i solen och sen körde vi ett benpass på gymmet. Om jag är mör och redan har ont? Svar: JA! Kommer ha sjukaste träningsvärken imorgon men fan vad gött ändå. Det är en bra och skön smärta (fråga mig imorgon igen så får vi se om jag säger samma sak)

Nu: Ska jag krypa ner ren och helt slut i kroppen i vår nybäddade säng. Finns det något bättre?

Söndag

 
Den här helgen bara swishar förbi känner jag. Mesta dels för att den har gått åt till att jobba. Fick jobba över lite igår så när jag var hem och hade varit trevlig och glad i 7h i sträck så kände jag för att bara vara. Satte på en podd i 2 timmar, lagade mat, myste ner mig i soffan med Frozen Yoghurt och sen hoppade jag faktiskt ner i bingen. 

Har verkligen tagit igen all förlorade sömn nu. Solen lyser och vi ska snart ut på en Söndagspromenad i solen. Längtar så mycket till våren idag. Det pirrar i magen och jag vill bara studsa fram. Solen gör mig verkligen lycklig. 
 

Tankeställare

Igår visade Oliver mig de här videosarna. Det fick mig faktiskt att tänka efter lite. När det gäller träning och kost kan man ju faktiskt lura i mig vad som helst och jag går på det, men detta är så klockrent. T.ex när blev frukt farligt? Kolla så förstår ni säkert vad jag menar! Tycker det var bra och tänkvärda filmer..





Underbara fredagsmorgon!


HUR GOD är inte mn frukost idag? Väldigt fräsh är det i alla fall, och supergod! Detta känns som en kanonfredag. Solen lyser, jag äter bästa frukosten, vaknade i lagom tid. 

Idag är planen att tvätta klart, ta en promenad och jobba. Tror inte jag kommer hinna med mycket mer än så faktiskt. Vi får se helt enkelt hur många knop som görs idag.

Filmtips!

 
Igårkväll la jag med mig i sängen och kollade på filmen Best of me. Hade ingen förväntningar alls, tyckte bara den såg bra ut när jag scrollade igenom filmalternativen och valde den.

Den handlade om ett kärlekspar från high school-tiden som återförenades efter många år när de återvänder för att besöka deras lilla hemstad. GUD vad ont i hjärtat jag fick. Den var så bra. De var så fina tillsammans och jag fattade inte riktigt först hur allt hängde ihop men så fort bitarna föll på plats så blev jag så rörd. Jag brukar sällan bli det till filmer. Slutet var för mig också väldigt oväntant! 

Den får 4 av 5, lätt!



Lunch


Efter att vi varit i stan idag mötte vi upp pappa på Thairestaurangen i Tibro och lunchade. Älskar verkligen thaimat och den "nya" restaurangen vi har i Tibro är så jäkla god. Förstår att det alltid är fullt där på luncherna (i alla fall varje gång jag varit där). Vårrullar och nudlar är just nu min favorit. Till efterrätt åt jag vattenmelon. Har verkligen dille på alla sorters meloner just nu.

Nu är jag hemma en stund innan jag ska iväg till Karlsborg för att vara barnvakt åt Wilmer någon timme och sen är det dags för kvällsjobb! 

En förmiddag på stan



 
På förmiddagen har jag varit i stan med Stephanie och Wilmer. Vi skulle kolla på en utställning som Stephanies klasskompisar hade. Vi passade på att kolla igenom stan en snabbis och lite grejer fick jag med mig. En perfekt baströja från Gina och en ny ögonbrynspensel och en hårgrej (?) .. vad den nu heter!




Swischa förbi




Herregud vad denna dagen har gått fort och bara swischat förbi mig..

Har i alla fall hunnit med att:

 Vara på gymmet
 Tvättat
 1 timmes promenad
 Kollat ikapp missade serier
 
Nu har jag sjunkigt ner i  soffan och kollar på Pretty Little Liars och äter middag! 

Morgonsmoothie!





God morgon! 

Blev ingen smoothie igår då jag kom hem så jäkla sent pga vissa saker. Så blev en till frukost istället. Var superenkelt och supergott. Men jag kommer aldrig mer ha banan i. Det liksom tog öve all smak och det gillar inte jag. Är inte särskilt förtjust i banan faktiskt. 

Det kändes väldigt fräsht med smoothie och knäckemackor till frukost. Istället för min hederliga O'boy. Idag är jag helt ledig vilket känns sjukt skönt. Har inga måsten alls och ska bara göra saker som faller mig in. 

Träningsbloggar


Alexandras blogg

Idas blogg

Det här är mina två favoritbloggar inom träning. De har även varsin youtubekanal, vilket har blivit min nya grej. Tycker det är sjukt kul att kolla videos på youtube. Där varierar dem mellan frågevideos, träningsvideos och vardagsvideos så det är verkligen variation. 

Tycker dem känns så jordnära, det är liksom ingen hets med träning eller kost utan det är deras livsstil, vilket jag tycker om. Man får allt från träning, kost, resor shopping osv osv osv... Så vill ni ha en bra blogg, eller lite inspo för en hälsosammare livsstil så borde ni kika in där! 

Sjukling


Idag är jag med den här lilla killen. Han är sjuk och är hemma från dagis och föräldrarna jobbar så får då moster thilla rycka in. Nöjet är verkligen på min sida. Nu ska vi mysa i soffan till en film.

C3 Mix & Go



 
Den här veckan har ICA kortpris på denna C3 Mix & Go för endast 179:- ! Jag är ju inte sen på att nappa på bra elektronik grejer för en billig peng på ICA. Igår när jag åkte för att handla veckans mat så skulle jag köpa med denna. Men det var tydligen en beställningsvara i Tibro. Vilket jag tycker låter lite märkligt.. Så min älskade syster åkte och haffade en i butiken i Karlsborg.

Man kan även beställa hem den på Icahemma.se för endast 179:- och hämta ut den i butik.
Hoppas jag lyckas göra ett par goda smoothies i den här. Har varit sugen på en smoothiemaskin ett tag. Den ska helt klart testas redan ikväll efter jobbet!

Tips/Recept på era bästa smoothies mottages gärna!

Burgerlunch

 
 
 
 
Idag fick jag finbesök i tibban. Dubbelt finbesök skulle jag säga. Händer inte allt för sällan.Det blev en hamburgelunch och massa bus med lillemannen. Han lånade även med sig en väska hem. Han behövde det tyckte han, haha! Sen har det varit jobb hela kvällen.

Har precis kommit hem och ska snart gå och lägga mig. Inte hunnit ta ikapp den förlorade sömnen från helgen.

1 Februari


Och så var det söndag igen.. Veckorna går så sjukt fort. Redan februari. Idag har jag jobbat, lagat mat och tränat. Det är ungefär det jag hunnit med. Mitt huvud är som en degklump pga sömnbrist men jag hängde på Oliver till gymmet ändå. Älskar att träna med honom. Blir så mycket mer peppad och motiverad när han är med, plus att det är kul att hitta på något ihop! Nu har jag gjort mitt för idag, bara en dusch som saknas sen är jag finito. 

Fem!


 

 Jag sitter ner när jag duschar
 Ibland när jag gäspar blir det något slags "rap" liknande ljud
 Jag har väldigt bra lokalsinne. 
 Kör alltid bil med hörlurar och sjunger det högsta jag kan
 Önskar jag hade smilegropar, så gulligt! 
 
 
 
 
 

Ralph Lauren






Tidigare i veckan så nämnde jag att jag skulle hämta ut ett paket. Detta var vad som var i paketet. En vit och en marinblå kabelstickad tröja från Ralph Lauren. Beställde dem förra veckan och kände att jag faktiskt kunde unna mig det nu när jag ändå inte ska plugga på ett tag. Känns som väldigt bra basplagg. Är supernöjd! 
 

RSS 2.0