Micke & Veronica

 
Har ni sett Micke och Veronica?
 
Jag älskar den! Hade egentligen inte så höga förväntningar för jag visste inte riktigt vad den handlade om, men jag gillar skådespelarna som är med så förstod nästan att jag skulle gilla den. Lättsam och lite halvrolig! Typisk svenskfilm som jag gillar. 
 
Om filmen:
Snickaren Micke och läkaren Veronica är båda runt 40 och nykära. Deras barn hatar varandra, exen krånglar och mötet med svärföräldrarna blir en klasskrock. Den underbara sommaren i den bohuslänska skärgården blir inte riktigt som de tänkt sig. 

I huvudrollen som snickaren Micke ser vi David Hellenius som gör sin första huvudroll på bio. Den andra huvudrollen, som överklasstjejen Veronica, spelas av Izabella Scorupco som gör sin första komedi. I övriga ledande roller syns bland andra Suzanne Reuter och Philip Zandén.

31 dagar!

1. Jag
2. Min frukost
3. Någonting som jag avgudar
4. Min bokhylla
5. Någonting som jag har haft på mig under dagen
6. Det som får mig att le
7. Favoriter
8. Min himmel
9. Dagliga rutiner
10. Barndom
11. Vart jag sover
12. Close-up
13. I min väska
14. Något som jag läser
15. Lycka
16. Min morgon
17. Vatten
18. Någonting som jag har köpt
19. Sött
20. Vad jag älskar
21. Reflektioner
22. Mina skor
23. Någonting gammalt
24. Nöjen
25. Någonting som jag har gjort
26. Färger (tema?)
27. Lunch
28. Ljus
29. Insidan på vårt kylskåp
30. Natur
31. Jag
 
Såg på Paulas blogg att hon skulle köra denna lista/fotoutmaning i sin blogg och i brist på fantasi känner jag bara att jag hakar på! Det kan bli kul!
 

Style by


 
ÄNTLIGEN nytt nummer av styleby!

2 nya favoriter

    
 
Två nya favoriter på min spellista!

Hästen är tillbaka!

 




 
När vi var på IKEA i söndags köpte jag mig en "dalahäst". Förra året köpte jag två stycken, men båda flög ner i golvet och gick sönder och sen dess har jag inte hittat någon. Så när jag hittade en på IKEA slog jag till. Den var dock rosa och att min favoritfärg är vit är väl ingen nyhet. Jag tog helt enkelt färgsaken i egna händer och köpte färg och sprayade den.
 
Dock såg jag att hemtex hade fått in vita hästar igen men det var en kul process att måla om den ändå!

Spenatsoppa


 
Igår blev jag så sjukt sugen på spenatsoppa. Har aldrig gillat det, men antar att det vuxit fram. Så jag ringde mamma och frågade om hon var hungrig och om hon kunde visa hur man gjorde. Så vi lagade lunch ihop. Googlade lite och såg att vissa hade bacon och lök och det är ju två av mina favoritsaker så jag slog till för att få soppen ännu lite matigare. Det är väl det jag ofta inte gillar med soppa, att det inte är så mycket "mat".. 
 
Det blev verkligen så gott! TIPS!

IKEA

 
I söndags när jag jobbat klart drog jag och pappa till IKEA (otippat!). Vi spenderade 2,5 h på köksavdelningen med att planera och skapa ett kök. Det blev verkligen så bra men tålamodet var inte alla gånger på topp pga IKEAS bygga-kök-program... alltså så fruktansvärt långsamt och dåligt.
 
Men tillslut fick vi ihop ett superfint kök som jag tror kommer blir perfekto i huset. Längtar tills vi ska bygga ihop allting nu, ska bli så spännande!

Silkesdroppar






Igår när jag var hos min frisör Anna så frågade jag om silkes droppar. Jag har Nashi's olja men jag avskyr den. Mycket för att den luktar ganska mycket (inte äckligt doft alltså, men ändå) och har ingen pump utan man får så mycket produkt, så jag kände att en ny skulle införskaffas.
 
Detta var en sprajlans ny produkt som kommit igår och ska väl egentligen inte säljas förens i nya salongen som står redo 5 maj! SÅ NYFIKEN! Tror det kommer bli toppen. Jag har testat den, och hittils älskar jag den! 

Frisören

 


 
Idag har jag varit hos frisören. Var hyffsat välbehövligt. Toppade bara för att fräscha till det. Jag går till frisören 2 gånger om året. Vår och höst, och ibland bara höst. Jag ringde även på förstärkning i form utav Wilmer som har frisörskärck för att hjälpa till att eventuellt bota den så han fick se att det inte alls gjorde ont, och sen dess har jag hängt med honom. Roligare finns inte alltså, love him. 
 
Vad jag har i påsen på bilden över får ni se imorgon! 
 

Spelas just nu!



 
 
3 favoriter på min spellista just nu!

Sommarkänslor


Årets första gubbar. Alltså, så gott. Dock känner man ju väldigt tydligt att det inte är svenska jordgubbar. Vissa utav dom är liksom bara "håliga" och nästan smaklösa, men sen kommer de några guldkorn som är så söta och goda att hjärtat smälter. Så härligt att sommaren är på väg. 
 
Jag kände verkligen att den var på väg när jag var ute och gick ikväll, det luktade liksom sommarkväll/vårkväll ute. Det var lagom svalt och allt bara kändes så skönt och enkelt. Sjukt egentligen hur vi i Sverige fungerar. Vi lever för 3 månader om året och resterande månader klagar vi och tycker ofta att livet är piss. Varför inte bra flytta utomlands egentligen.. haha!

Deklarera


ÄNTLIGEN var den där jäkla deklarationen inne.. som den tyngt mig alltså.. Lovar mig själv här med att ha koll på alla papper och sätta in dom i pärmen varje gång jag får en lönespec/räkning. Heja mig!

Vissa dagar är bättre än andra!





Sitter på balkongen och njuter av solen. Intar årets första jordgubbar också. Livet nu alltså. Nu mår man!
 

Veckans bukett



 
 
Det är väl kanske tur att det inte var jag som blev florist i familjen men tycker ändå om min egen gjorda "bukett".

Lunch på balkongen



 
Hur härligt är det inte att man kan sitta på balkongen och äta lunch nu? Jag gjorde det igår, och det var så varmt att jag sprang och satte på mig min bikini. Planen idag är att göra desamma, och eventuellt åka och handla i stan, men vi får se hur det blir med det. Solen är prio ett för mig idag! 

Pizzanight




ALLTSÅ MIN PIZZA! Fan vad go den här var. Pizzabagare kanske är mitt yrke ändå, haha. Längtar redan tillbaka till den här gobiten. Blev sugen på hemmagjordpizza igår på jobbet och lovade mig själv att hålla mig till lördagkväll. Sagt och gjort. Det var värt all väntan. Den som väntar på något gott... ;)

Everyday make up routine

 
Älskar stillbilden... haha!

Lista

Ditt namn? Mathilda 
Födelseår? 1993
Hur lång är du? 156/157 cm
Spelar du något instrument? Spelade tvärflöjt i typ en månad som liten
Favoritartist/band? Calvin Harris 
Biter du på naglarna? Bara om en går av. Då kan jag "rätta till den". uscch
Vad är du bra på? självförtroendet i denna fråga.. ehh.. inget?
Har du några husdjur? Dammråttor, räknas det?
Är du singel? No
Vem är snyggast? Ärligt svar - så jävla svag för kinnaman.
Ditt mål i livet? tjäna mycket pengar
Rädd för? Typ allt..
Har du någon vän du känt i 10 år? Kajsa
Pepsi eller Coca cola? Coca Cola
McDonalds el. MAX? Donken ofc
Vad har du för skostorlek? 35-36
Din hårfärg och frisyr? Blond softombre, medellångt rakt tråkigt
Skorna du hade på dig idag? Rosa foppa *skämskudden*
Grönan eller Liseberg? Liseberg
Favoritfärg på kläder? VITT
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Någon fin klänning, om det vore sol.. 
Din perfekta Pizza? Kebab från milan 
Favoritårstid? vår/sommar
Favoritmat och dryck? bra fråga..
Favoritdjur? Zebror 
Favoritparfym? Viktor & Rolf - Flowerbomb. Vi har haft ett 1,5 år långt förhållande nu! Väldigt lyckliga
Vad köpte du senast? Mat
Vem ringde du senast? Pappa, men pratade med Stephanie senast
Sov du ensam inatt? Nix
Vem sov du senast hos? hm.... på hotell i sthlm men det är ju inte "hos" någon?
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov
Vad är det för väder hos dig nu? Regn
Sover du tungt? Olika, oftast vaknar jag av en knappnål typ...
Drömmer du mardrömmar? Väldigt ofta
Favoritgodis? Marabou
Sommarplaner? Summerburst, hittils. Hoppas på något kul med min love också
Hur många kuddar sover du med? 2
Har du dåligt morgonhumör? hyffsat
Är du kittlig? tyvärr
Stjärntecken? Stenbock
Stökigt el välstädat? Välstädat
Vad väntar dig om 10 år? mer pengar
Saknar du någon nu? Min lilleman

Nytt


Älskar mina nya brillor!

Xlash Pro


Idag kom min andra tub av Xlash. ÄLSKAR Xlash. Den här gången tog jag "pro" vilket innebär att den innehåller dubbelt så mycket produkt. Finns massa rabattkoder ute på internet så googla bara och beställ om ni är sugna. Jag hittade en 100:- rabattkod och slog till. 

Förrätt

 
Idag har jag varit i mölltorp i sväng. Mamma behövde lite hjälp så då kommer Mathildas-alltjänst på stört. Hon bjöd på en förrätt som hon ätit i helgen hos min moster. Jag blev inte helt övertygad. men var helt klart godkänd. Toast skagen ligger fortfarande på toppen!

Everyday make up routine


Idag har jag spelat in en "everyday make up routine"-video. Vi får se om den kommer upp här elblogo eller om det bara var en grej jag gjorde för skojskull, som hamnar i soptunnan.. vi får se ;)

Wanties from Nelly

 

Lunchtime

 
Har jobbat 06:30-10:00 idag och efter det tog jag mig ut på min runda direkt. Fullspäckat schema kräver planering, så det var bara snabbt hem och åke till ICA för att handla lunch och nu har jag hunnit ta det lite lugnt innan jobb nr 2. Ska dock iväg till ICA igen för att hämta ut ett paket åt Oliver (min nya hobby tydligen...hah)

Dop / 50-årskalas


Igår var det fullrulla hela dagen. Vid två tiden var det dop för ingen mindre än finaste lilla Isabelle, efter det var det fika i klubbhuset och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var taggad på allt fika. Hade sjukt ont i magen på vägen hem.. 
 
På kvällen var det 50-årsfirande på agendan. Olivers moster fyller år idag så det firades igår med sjukt god mat och bästa sällskapet. SÅ glad att man får vara en del av den familjen. Så himla härliga! 
 
Paulina var väldigt duktig med kameran igår så förhoppningsvis kommer det ut lite bilder från kvällen på hennes eller Alicias blogg som jag kanske kan få sno, eller så får ni gå in på deras bloggar och se helt enkelt! 

Glossybox

 
Idag beställde jag hem en Glossybox. Tänkte att jag eventuellt kunde göra en unboxing video när jag får hem den.. Skulle det vara kul eller pinsamt? (haha, tar fram skämskudden redan)
 
För er som inte vet fungerar Glossybox som så att:
Den kommer en gång i månaden (slutet), då får du hem en väldigt fin box med 5 olika skönhetsprodukter. Perfekt om man vill testa lite nya saker men inte vet riktigt vad man vill testa, eller om man är ute efter att hitta en ny storfavorit. Är även en superbra present, kanske till och med studentpresent? Man kan välja om man vill beställa en löpande prenumeration eller om man vill prenumerera i 6 eller 12 månader, så att ge bort det en sån prenumeration varar ju hyffsat länge och är en ny present varje månad.
 
Det går att beställa det här!
Så peppad på att få hem min nu! Älskar att testa nya produkter.

Shopping


 


Dagens shopping!

Detta blev resultatet utav en dag i stan. Är lite osäker på om jag ska behålla båda topparna eller bara en utav dom. Vi får se! Köpte även "gellack" från IsaDora för att testa om det är så bra som det sägs (förväntar mig inte att det ska bli salongsresultat). Har ni kunnat klura ut än vilken min favoritfärg på naglack är?... Nude/ljusråsa givetvis... haha

Skövde

 



Följde med Stephanie till stan idag för att äta lunch med moster betty och se hennes nya lägga. Vi gick på stan en stund innan och köpte med oss mat hem till henne, mitt i lunchen for hon iväg för att klippa låss min älskade kusin som fastnat med skosnöret i cykelkedjan, haha. Så vi fick prata med tomma intet en stund. Det är sånt som händer! 

Shoppade lite idag faktiskt, vad får ni se lite senare!  


 

Hola Amigos!

 
Jag har precis slängt i mig lite frulle, sminkat mig och satt upp håret och ska strax bege mig mot jobbet. Slutar 18:30 och efter det ska jag förhoppningsvis orka ta mig ut på min pw. Den har tagit exakt 52 minuter två dagar i rad nu och det gillar jag - att se att jag har ett jämt tempo.
 

Fullt upp

 


Mina dagar blir sällan som planerat. Jag hade tänkt att vakna, bara ta det lugnt, gå ut på en promenad i solen, laga en bra lunch och sitta i solen. Men så blev det självklart inte. 10:00 ringer det på dörren och det är ingen mindre än min bonuspappa som har knäckt sin telefon. Så hela dagen har spenderats i teliabutiken för att lösa problemet.
 
Sagt och gjort! Har alltså inte hunnit mer någonting mer. Nu ska jag cykla iväg till ica med en cykel som har punka och hämta ut paket och handla. 

Tisdag

 

Igår vaknade jag 10:30 och drog direkt till mölltorp för träffa mamma, lämna byxor som ska läggas upp osv. Vi gick ner till mammas vänner och fikade. Efter ett par timmar i älskade möllan åkte jag och plockade upp min andra halva Anna för att avsluta denna doppresentturnén vi har varit på. Äntligen föll poletten ner och vi hittade riktigt fina grejer. Känns superbra! 
 
När vi var klara i stan efter mycket om och men så bjöd min fina tjej på mat på thaien. Så göttigt, och där satt vi lääänge och pratade om himel och jord. Uppskattar så mycket att ha en så fin bästa vän. Ingen är som henne. 

Morning!


Halloj alla godingar! 

Nu har jag äntligen jobbat klart det mesta utav påskhelgens jobb. Bara ett pass kvar för dagen sen är jag välförtjänt lite ledig. Ska bli så skönt. Igår när jag var ensam hemma sa min mamma "njut av att det är lugnt och skönt hemma och vila nu", men vet ni, det kliar i min kropp när jag inte har något att göra. Jag är så uppe i varv pga att jag jobbat så satans mycket det senaste så blir det lugnt i 5 minuter blir jag stressad och måste få saker gjorda. 
 
Men den här veckan ska jag verkligen försöka göra saker jag njuter av, så som att gå ut och gå, lyssna på en podd, vara med min mamma osv! Ska bli så härligt! (jinxar väl ledigheten nu och får jobba resten av veckan.. ih!)
 
NU: Frukost!
 

Q/A

*KÄRLEK OCH SEX*

1. Är du singel? Nej 
2. Trivs du med det? Ja
3. Vad är viktigt i ett förhållande? Att få varandra att skratta och må bra tillsammans
4. Vad är viktiga egenskaper hos en partner? Att hen är snäll och kärleksfull
5. Hade du kunnat tatuera in din kärleks namn på armen? Nej, jag hatar tatueringar
6. Vem kysste du senast? Oliven
7. Är du kär? Ja
8. Den äldsta du hånglat med? Eh...... minns inte ens vilka jag har hånglat med? Antagligen är den älsta 1-2 år äldre än mig (?
9. Den yngsta du hånglat med? Åter igen.. minns inte mina "gamla hångel" haha..
10. Har du haft sex med någon du inte varit kär i? Nej
11. Vad hade du gjort om du hade blivit gravid? abort...
12. Vad för sorts människor dras du till? Oj, jag vet inte. Likasinnade som mig kanske? heh
13. Vill du gifta dig? JA! (gav förslag till Oliver attt han skulle fria på våran 10-årsdag, han var inte lika på!)
14. Har du haft ett one-night-stand? Nej
15. Har du haft sex med fler än 4 personer? Nope


*OM DIG*

16. Vad heter du? Mathilda
17. Vart kommer du ifrån? Sverige
18. Hur lång är du? 156-157 nått sånt
19. Din skostorlek? 35-36
20. Din stil? "gullig" / basic
21. Hade du bra betyg? Inget jag skryter om men förvånad ändå haha
22. Vart bor du? Tibbelibban
23. Har du några smeknamn? No
24. Vad älskar du? att spendera pengar skrev jag först, och ja det är kul, men får en jävla ångest efteråt, så inte det. Jag älskar min vänner och familj och allt vad det innebär!
25. Vad hatar du? ångest

 

*DÅLIGHETER* 

26. Har du någon gång varit deprimerad? Ja de skulle jag nog faktiskt kalla det
27. Har du skurit dig? Alltså när man hackar grönsaker och så, men inte avsiktligt
28. Brukar du dricka alkohol? Nej.. det händer *pensionärs-mathilda behöver partykompisar*
29. Brukar du röka? Nej
30. Har du tagit droger? Nej
31. Har du haft någon slags ätstörning? Nej
32. Har du varit i slagsmål? Nej
33. Har du snattat från en affär? Aldrig faktiskt
34. Har du snott någon annans pojkvän? Näe
35. Har du sårat någon med flit? Ja... 

 

*VEM*

36. Vem ringer du när du är ledsen? Mamma eller Stephanie
37. Vem träffade du senast? Människorna på ICA
38. Vem skrev du senast med? Stephanie
39. Vem är du kär i? Olivis!
40. Vem vill du träffa? Amanda Schulman och Joel Kinnaman
41. Vem litar du mest på? Stephanie
42. Vem skulle du vilja se ut som? SVÅRT! Finns så många som är vackra på olika sätt

*HAR DU NÅGONSIN*

43. Gråtit offentligt? Säkert
44. Skadat dig allvarligt? Nej
45. Strulat med fler än 1 på en kväll? Förmodligen
46. Strulat med någon annans pojkvän? Hoppas inte?
47. Varit utomlands? Ja
48. Varit med på tv? Ja, bingolotto! WOHO, (bästa presenten någonsin!)
49. Velat dö? Nej, inte fullt ut
50. Gjort något riktigt dumt? Ja 
51. Gråtit över en kille? Yep
52. Haft telefonsex? Nej, kommer förmodligen aldrig ha det heller
53. Träffat någon genom internet? Ja
54. Blivit kär i en vän? Nej..
55. Blivit tagen av polisen? Nej


*VÅGADE FRÅGOR*

56. Har du haft en trekant någon gång? ... nej
57. Hur mycket väger du? är det ens intressant?
58. Har du haft sex på en offentlig plats? tror inte det faktiskt, (hur håller man koll på allt man gör?)
59. Vem bråkade du senast med? Bråkar sällan
60. Går du på några mediciner? Inte en enda
61. Äger du några rosa stringtrosor? Nej
62. Den finaste färgen på underkläder enligt dig? vita
63. Har du älskat någon på riktigt? Ja 
64. Har du blivit dumpad? På sätt och vis
65. Hade du kunnat dumpa någon för snoppstorleken? .............
66. Är utsidan viktig? Ja tyvärr
67. Hade du kunnat vara ihop med någon som sitter i rullstol? ....
68. Hade du kunnat vara ihop med någon som slagit sin tidigare flickvän? Om jag vetat om det, nej
69. Hade du kunnat vara ihop med någon som har ett rykte för att vara player? ja.. heh
70. Har du varit på ett polisförhör någon gång? Nej!
71. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja
72. Hade du kunnat vara ihop med någon som är tio år äldre? Säkert, beror väl på
73. Hur ofta gråter du? Oftare än folk får veta i alla fall ;)
74. Har du några rykten efter dig? Vad i så fall? Ingen aning, berätta gärna! haha
75. Har du spridit ett rykte någon gång? säkert


*IDAG OCH IMORGON*

76. Vad har du gjort idag? Jobbat
77. Vad har du haft på dig idag? Tränings tights och en tröja, ett linne, morgonrock och nu jeans linne och kofta
78. Hur har du mått? sådär
79. Vad ska du göra imorgon? Jobba zzzZzz
80. Vem ska du träffa imorgon? MÅNGA!

 

*FAVORIT*

81. Band? Band? älskar Ansiktet, Maskinen, Calvin Harris typ
82. Maträtt? kycklingspett med vilöksås a la sand!
83. Skådespelerska/skådespelare? Joel Kinnaman 
84. Film? Ingen aning
85. Låt? Alla dom himlar atm


*SKOLA/JOBB*

86. Vilken klass går du i? ingen.. hehe *för gammal för den här listan*
87. Vilket är ditt favoritämne i skolan? Samhällskunskap var en favorit
88. Vilket ämne gillar du inte? Matte pga fattar ingenting
89. Har du ett jobb? Ja!
90. Vart har du praktiserat? Swedbank, Idas brygga, två fotografer


*UTSEENDE*

91. Är du utseendefixerad? fixerad är väl att ta i kanske
92. Sminkar du dig varje dag? Nej
93. Hur fixar du ditt hår? Olika, oftast är det bara en toffs eller en bulle
94. Använder du lösnaglar? Nej
95. Använder du löshår? Nej


*SKULLE DU KUNNA..*

96. Skulle du kunna vara vän med någon som går på droger? Ja, men det är ingenting jag tycker man borde hålla på med, men alla väljer själva
97. Skulle du kunna förlåta otrohet? Jag vill säga NEJ, men när allt kommer omkring och man är kär så kan man nog förlåta de mesta...
98. Skulle du kunna plastikoperera dig? Jorå.
99. Skulle du kunna flytta ensam utomlands? ensam låter dramatiskt.. men kanske
100. Skulle du kunna raka av dig allt ditt hår? Hur mycket får jag för det?


TACOS!

 
ÄLSKAR TACOS! Det är typ bland det bästa jag vet att äta.

Idag har jag haft en riktigt pissig dag faktiskt. Har känt mig låg och efter papperkaoset som jag till stor del nu har löst (SÅ SKÖNT!), men ännu inte är helt klart med, så la jag mig i sängen ihop kurad till en liten boll. Jag hade inte ätit något på flera timmar och de resulterar ju i att man bara blir ännu lägre och deppig.
 
Kom inte iväg till ICA förens halv sju... helt tom i magen. Har ni tänkt på detta "skryt" om att man bara ätit en godis eller liknande. Jag äcklas av det. Kroppen mår så jävla dåligt av att inte äta regelbundet och förstörs utav det, och att jag som nu fått svinbra matrutiner bara hamande i någon jävla koma och inte åt på 8 timmar... BLÖ! Nya tag imorgon! 
 
Alla har ju såna skitdagar, det förstår man ju, men att äta är det viktigtaste utav allt. Imorgon blir det som vanligt, frukost, mellis, lunch, mellis, middag! (och om ni nu är rädda för att bli tjocka, ät BRA mat regelbundet och träna så löser sig den punkten) 
 
(detta är en notis till mig själv att aldrig hoppa över maten igen!)

Om ni undrar..

 
Om ni undrar vad jag gör idag så försöker jag ta tag i alla räkningar och lönespecifikationer som ska in i min "viktiga"pärm samt räkna ut hur många resor jag gjort under år 2014 (inför deklarationen).. Har tagit 2 timmar hittils och nu har jag en paus pga mår så illa av alla dessa papper. Varför sätter jag inte bara in dom när jag får dom? Hur jobbigt är det egentligen...
 
Vuxenlivet... 

Pinchos

 
Idag åt vi som sagt på pinchos. Herregud vad gott det var och herregud vad mätt jag är. Jag tog Quesadillas, pizza, plankstek, stekta räkor och skaldjurspasta. min favorit var helt klart Quesadillasen. Gillar verkligen stämningen där. Hett tips till er som inte testat! 
 
Wilmer fick även en rundtur på bogrens, mycket spännande var det med en tom nattklubb! 

Middag i stan!


Nu sticker jag iväg till stan för middag på pinchos med Stephanie, Kristian och Wilmer. Premiär där faktiskt.
 

Glad påsk!


Glad påsk på er!
 
Firar ni påsk? Jag skulle inte säga att jag firar den faktiskt. I år består det inte helt otippat av jobb för det mesta. Men annars är mitt enda firande påsklunchen nere vid stugan med Olivers släkt. Så mysigt. Vi var där igår för lite grill-lunch. Satt ute i solen med filtar och åt, älskar att äta ute, det ger liksom hopp om att sommaren kommer att komma.
 
Iom att jag jobbar i helgen (kör tidningar - inte optimalt att gå ut och dricka då), så ska jag spendera denna påskafton med familjen Ekmark/Pettersson, vi pratade om att gå ut och käka kanske, eller om det blir något hemma, det får vi se! 

#verkligheten


Detta diskkaos som jag ständigt skapar. Varför? Finns det på riktigt något som känns jobbigare att göra än att diska för hand? Har låtit den ligga där och vara vidrig sen i tisdags, så det är på tiden att jag gör något åt den. #verklighetenkallar
 

Pjucks!

 

Här kommer två lite bättre bilder på skorna!
 

Inköpen


Detta är inköpen från dagen. Är så jäkla nöjd med allt! Så skönt när man känner så. Det blev ett par blå jeans från Tiger of Sweden, som jag älskar! Så svårt att hitta perfekta blåa jeans. Ett par helt vanliga svarta byxor från Cubus och ett par kostymbyxor från H&M, fick även bli ett par sjukt snygga "ballerinas" från H&M som jag kan visa lite bättre bilder imorgon när det är ljust ute.
 

Vingåker

 




 
JÄKLAR vilken dag jag haft idag. Plockade upp anna 08:30 för att börja färden mot vingåker factory outlet. Vi stannade på vägen och åt en superbra frukostbuffé innan vi åkte vidare. Vi körde med GPS, men det är i stort sett bara att åka rakt fram hela vägen. Blev rätt paff över det.

Väl där snörrade vi ett par varv, hittade inte så mycket faktiskt. Har så svårt att få jeans att sitta bra, och det är oftast det jag är ute efter på sånna ställen. Det blev ett köp där, men det visar jag i ett senare inlägg.
 
Vi tog självklart en sväng förbri Scorett & Ittalaoutleten också men det leverade ganska dåligt  det också idag, så vi bestämt att vi skulle styra skutan mot Marieberg och lunch. Tog ett par varv för mycket där inne och vidare mot IKEA. Där började humöret tryta alltså, haha, IKEA när man är trött är ingen hitt. Efter ca 10 timmar började vi röra oss hem igen efter en lång  men väldigt mysigt och rolig dag!

RSS 2.0